DJ

Barry Paf

Deze altijd vrolijke DJ is nu ook via ID-Entertainment te boeken! Barry Paf ken je natuurlijk van Radio 538. Jarenlang een vertrouwd geluid op je radio en tegenwoordig heeft hij zijn eigen avond in de SOHO Amsterdam.

Barry staat bekend als een echte gangmaker! Een ervaren allround DJ. Van bruiloften tot personeelsfeesten, van feesttent tot Ziggo Dome; hij maakt van elk evenement een groot feest waar nog lang over wordt nagepraat!

Radio

Barry Paf is al vanaf zeer jonge leeftijd bezig met muziek. Op zijn 13e had hij zijn eerste radioprogramma op de regionale zender in zijn woonplaats Haaksbergen. Op zijn 17e startte hij als jongste DJ ooit van Radio 538, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek. Zijn radioshow zijn altijd erg goed beluisterd en de show waar hij draait met 538 On Tour goed bezocht.

Presentator

Naast DJ is Barry ook in te zetten als presentator of voice-over. Hij heeft ruime presentatie-ervaring op radio & tv en uiteraard op evenementen. Een greep uit zijn presentatieklussen: Megafestatie, 538 Demo Duel, 538 Koninginnedag/Koningsdag en de evenementen voor Dance4Live.

Ambassadeur

Barry presenteert niet alleen de evenementen van Dance4Live, maar hij is ook een gepassioneerde ambassadeur voor de projecten van deze organisatie! Ieder jaar presenteert hij de grote finale voor een vol Ahoy.