Heeft u iets te vieren en mag de aankleding van het feest niet ontbreken?

De feestelijke aankleding is ook één van de belangrijkste onderdelen voor een geslaagd feestje. Bekijk hier ons aanbod Hieronder vindt u het ID-DJ Entertainment aanbod van feestdecoratie.

Ballondecoraties zijn geschikt voor een bruiloft, opening van jouw winkel/bedrijfspand, sweet sixteen/surprise party, aankleding van een beursstand (in jouw huisstijlkleuren), babyshower of voor een feestelijk gevoel tijdens verjaardagen voor jong en oud (Sarah en Abraham), voor bronzen-, zilveren- of gouden huwelijk, voor evenementen klein en groot voor particuliere en zakelijke klanten.

Zorg voor een grootse ontvangst met een ballonnenboog of ballonhart, ballonslingers of ballonpilaren bij de entree.
ID-DJ Entertainment levert elke ballondecoratie in elke gewenste kleur. Het is een extra attentie voor uw gasten en zeker leuk voor de foto’s.

Kortom een ultieme aandachtstrekker en makkelijk om de locatie aan te kleden. De ballonnen zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Het is erg leuk om bierviltjes op uw bruiloft of ander event te hebben met een mooie foto of tekst er op.
Party Sticks zijn onmisbaar op een feest of een succesvol evenement, maar ook enorm sfeerverhogend. Deze staven van foam zorgen voor een prachtige lichtshow op jullie bruiloft of bedrijfsfeest. Zet de schakelaar aan en hij geeft direct verschillende licht effecten! Wanneer het feest op volle gang is, kunnen jullie alle gasten van LED foam sticks voorzien. De lichtjes tussen de dansende gasten zorgen meteen voor een magisch effect. Deze LED Party Sticks zijn zelfs te bedrukken met jullie namen en trouwdatum of een bijzondere tekst of jouw bedrijfslogo.

Er is altijd tijd voor een telefoontje 033 - 30 30 772

of