De dag!

De officiële trouwerij! Het kerkelijk en/of burgerlijk huwelijk wordt allang niet meer altijd in de kerk of het stadhuis voltrokken.

Tegenwoordig zijn er tal van officiële trouwlocaties. Er is voor ieder wat wils, zoals in het bos, op de boerderij of op de feestlocatie. Dit geeft vele mogelijkheden voor een heel persoonlijke huwelijksdag.

Ieder bruidspaar wil een andere invulling van hun dag, ook als het gaat om de muziek. Misschien willen jullie een bijzondere invulling en denk je aan live gezongen huwelijksnummers. ID-DJ Entertainment regelt het allemaal!

Trouwen jullie buiten of op een unieke locatie? Wij bieden geluidsondersteuning voor de trouwambtenaar en te houden speeches en het afspelen van de gekozen huwelijksnummers als jullie als bruids-paar geen live muziek willen, maar ook als er bijvoorbeeld geen (goede) geluidsinstallatie aanwezig is. Wij helpen jullie graag!

Wij houden rekening met het aantal gasten, de grootte van de locatie en/of de omgeving. Ook hier bestaat natuurlijk de mogelijkheid voor live muzikale begeleiding op weg naar het altaar.

bride-1837148

Keurmerk Trouwen

Al sinds 2014

Mede door een aantal zeer goede referenties en ervaring van een mistery guest die zeer goed behandeld is, heeft ID-DJ Entertainment in maart 2014 het keurmerk van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie toegekend gekregen. Sindsdien heeft ID-DJ Entertainment zijn resultaat steeds verbeterd. Na een uitgebreide en volledige screening van een onafhankelijk onderzoeksbureau is gebleken dat ID-DJ Entertainment conform de pijlers van dit keurmerk werkt. Deze pijlers zijn: betrouwbaar-innovatief-professioneel. Het vierde keurmerk is uitgereikt op 6 juli 2017 en behaald met 97 van de 100 punten.

24/7 bereikbaarheid: 033 - 30 30 772

ID-DJ Entertainment denkt met jullie mee!

Wat wordt er over ons gezegd

Lees hieronder een aantal referenties

Genoten!

Wat hebben wij genoten van Dennis als onze bruids DJ! Ik had een tijd terug een bruiloft gehad waarbij hij de DJ was, op de bruidsbeurs kwam ik hem tegen en hij bleek ook nog eens de vaste DJ te zijn van onze bruidslocatie. Meant to be dus!! Bij ons eerste gesprek klikte het meteen en luisterde hij goed naar onze wensen. We hebben een lijstje opgestuurd met een paar nummers die we graag wilden horen en de rest mocht Dennis zelf bepalen. Op de avond zelf bouwde hij het feest rustig aan op en op een gegeven moment stond iedereen te dansen. Hierna ging het dak eraf! Het was meer dan we hadden kunnen wensen. Ook complimenten naar zijn collega die erbij was. Alles was helemaal super. Heel erg bedankt!

Lotte & Sander

Ge-wel-dig!

Wij hebben een ge-wel-dig mooie huwelijksdag gehad die 's-avonds door ID-DJ werd afgesloten met een fan-tas-tisch muzikale omlijsting en die zorgde voor een uitmuntende feestsfeer met van begin tot eind een compleet gevulde dansvloer. Saxo pi-air was een bijzondere mooie aanvulling mede op aangeven van ID-DJ. De contacten en voorbereidingen met ID-DJ waaronder onder andere de maatwerk openingsdansnummers hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren. De vele recensies die wij dan ook van onze gasten hebben mogen ontvangen op de muzikale verzorging, kunnen wij dan ook maar op 1 manier kort en krachtig samenvatten. De door ID-DJ entertainment met saxo pi-air verzorgde feestavond was een 10 met een griffel. Het predikaat 'Beste Bruiloft DJ van Nederland' is ID-DJ Entertainment meer dan waard! Dennis, Ramon, Pierre DANKDANKDANK!!! Mr&Mrs Catoen

Monica & Janco

Het dak ging eraf!

Onze ID-DJ was echt geweldig! Hij heeft ervoor gezorgd dat de voetjes van begin tot einde van de vloer gingen. Sterker nog, het dak ging eraf! Volume was ook precies goed. Onze wensen zijn ook perfect uitgevoerd. Petje af! Behalve dat wij tevreden waren, hebben we ook van de gasten zeer positieve geluiden vernomen. Bij ons volgende feestje weten we jullie zeker weer te vinden!

Sebastiaan & Lisanne