Deel je mening over ID-DJ Entertainment!

 

Naam
Emailadres
Aantal sterren
Review tekst


Referenties over ID-DJ Entertainment

★★★★★
You are the best ID -DJ Entertainment TOPPY ....♥♡♥♡♥♡
- Claudia Driessen

★★★★★
Nogmaals ontzettend bedankt voor het onvergetelijke feest. De muziek, sfeer en sax overtroffen elke verwachting !
- Elianne & Jeroen

★★★★★
Wil je top entertainment? Dan moet je bij Dennis en zijn crew zijn!
- Regina Snijders-de Harder

★★★★★
Wij hebben echt een topdag en een hele leuke feestavond gehad. Van veel van onze vrienden en familie hebben we complimenten voor de DJ gehad. De muziek was precies zoals we ons dat voorgesteld hadden en gezien het feit dat er de hele avond fanatiek gedanst is, was duidelijk dat dit bij veel mensen in de smaak viel. We willen jullie daarom bij deze van harte bedanken voor een geweldige avond!
- Erik en Saskia

★★★★★
Super dj's. Hebben op onze bruiloft gedraaid, maken er 1 groot feest van
- Marieke Eykenloof-vd Maat

★★★★★
- Gerben Viester

★★★★★
- Lisa Jadoenathmisier

★★★★★
- Monique Brouwer

★★★★★
Wat hebben wij genoten! Super leuk dat jullie in witte blouse waren en een tijdje de petrol kleur stropdassen omhadden. Niemand had volgens mij door dat de openingsacties iets anders liep dan gepland. Marco zei van de week dat het ook kon zijn dat hij de verkeerde tijd aan jullie had doorgegeven. Maakt niet uit, het was een succes! Nogmaals dank dat jullie op onze bijzondere dag de muziek wilde verzorgen. We kijken nog steeds stralend terug op een fantastische dag en avond!
- Rianne & Marco

★★★★★
Wat een geweldig feest was het afgelopen vrijdag! Bedankt
- Marjolein Hooijer Ruttenberg

★★★★★
We hebben echt een topavond gehad! De muziek was echt super en de dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. De gasten die we spreken vonden het ook allemaal super!
- Patrick & Mirjam

★★★★★
In een woord fantastisch! Wat hebben wij genoten. Voor mij was het feest het belangrijkste. Ik wilde dansen Tot ik er bij neer viel. Dit is meer dan waard gemaakt. De hele vloer bleef vol. Dank je DJ's voor een fantastisch feest. Volgende keer denken we zeker weer aan jullie. Groetjes Marijke & Wilco
- Marijke & Wilco

★★★★★
- Martin van der Schagt

★★★★★
Super. Compleet en afgestemd op je wensen.. Super. 100% professionals
- Gerben

★★★★★
Id-dj is in 1 woord SUPER! Onze bruiloft was 1 groot feest met Id-dj! Al onze gasten waren super tevreden en natuurlijk ook wij zelf super tevreden!!! Als verassing van onze lieve ceremonie meesters dennis en corin kwam ook saxo P-air nog een paar heerlijke nummers spelen het was een geweldige avond! Bedankt!
- Daphne en gerton

★★★★★
ons bruiloftsfeest was in een word super . erg goed geregeld . en ze blazen het dak er van af . zeker een aanrader als je een dj zoekt
- rene van den hengel

★★★★★
Het was in een woord top!!! De dansvloer is na onze openingsdans geen moment meer leeg geweest! Veel reacties daarna gekregen dat het een super feest was! En dat ligt natuurlijk ook aan de muziek!!
- Gerard & Daisy

★★★★★
Dit jaar wilden we ons personeelsfeest eens anders dan anders, niet buiten de deur maar op onze eigen locatie zodat onze partners en kinderen het bedrijf ook eens konden bekijken. Zo leuk om eens te laten zien waar je werkt en waar je deel van uit maakt! Tevens hadden we de première van onze bedrijfsfilm welke we op deze manier een extra feestelijk tintje konden geven. Een geweldig feest! Anders kan ik het niet omschrijven. Een belevenis voor jong en oud. Aan alles was gedacht. We gaven er een werelds tintje aan omdat we ook een vestiging in Thailand hebben en over de hele wereld onze producten verkopen. We reden continue met Tuk Tuk’s rond om onze bedrijfshallen in Nijkerk te laten zien, dit was enorm in trek bij ons feestend publiek en hun kinderen. Ook deze werden niet vergeten met heerlijke Hollandse poffertjes, springkussen en clown. De buffetten waren voorzien van eten met Thaise en Amerikaanse style. Entertainment was er voldoende: een karikaturist en goochelaar een Thaise dansgroep en USA Jazz band. De dj gaf er een extra swingend tintje aan waardoor de dansvloer goed werd benut. Als je wel eens een personeelsfeest hebt georganiseerd weet je dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. Maar ID-DJ entertainment had alles goed onder controle en dat gaf veel vertrouwen en rust! We hebben dit feest met een positief resultaat afgesloten en ons personeel heeft nog lang nagenoten en de feestfilm gaf nog veel napret. Dennis en alle medewerkers ID-DJ Entertainment bedankt voor de inzet. En op naar een nieuwe party in 2016! Petra van de Kamp Senior Management Assistant The Rootselaar Group & Robo Gas
- Petra van de Kamp

★★★★★
Wij hebben al diversen malen gebruik gemaakt van de diensten van ID-DJ en alle keren was alles super geregeld en georganiseerd. Van 25 jarige bruiloft tot schuurfeest en zelf voor de zakelijke markt heeft ID-DJ er alles voor over om er iets speciaals van te maken. De laatste keer een prachtige LED WALL geplaatst waar de hele dag info van ons bedrijf op te zien was. Top onderneming en Crew. Ga zo door.....
- Ries & Monique Brouwer

★★★★★
Fantastische bruiloft gehad mede dankzij de toppers van ID-DJ!!! Super blij dat jullie er deel van waren!!! Trots op jullie!!!
- Rianne Rijnders

★★★★★
Het was gelijk al duidelijk voor ons, Als id-dj aanwezig is dan kan je feest niet meer stuk. En dat hebben ze dubbel en dwars bewezen, ons huwelijksfeest was top en geslaagd.
- Dennis en Anita van der Laan

★★★★★
Zoek je een goede DJ voor jullie feest?Niet meer verder zoeken! ID-DJ is echt een aanrader. Allereest zijn ze zeer spontaan, gezellig en echt goed in hun vak! Vanaf moment één was de dansvloer vol en hebben ze de juiste muziek ingezet. Er werd geluisterd naar verzoekjes en alles was te overleggen. We zijn jullie heel erg dankbaar voor de grote, onmisbare bijdrage aan ons trouwfeest. SUPERBEDANKT!!! En tot bij 'back to the wedding';)
- Jolanda en Fiep

★★★★★
Enthousiast en professioneel zijn denk ik de woorden die ID DJ het beste omschrijven. Een aanrader voor bedrijfsfeesten. Ga zo door!
- Gerrit Hopster

★★★★★
Sinds een aantal jaren werk ik regelmatig samen met ID-DJ Entertainment met veel plezier! ID-DJ heeft altijd de zaken voor elkaar en denken & helpen mee waar mogelijk. ID-DJ is representatief en weten gewoon echt een feestje te bouwen! Dus op naar nog vele jaren samenwerking wat mij betreft :)!
- Zangeres Ott

★★★★★
Fijne mensen om mee samen te werken! Denken met je mee, komen met leuke/goede ideeën en maken er uiteindelijk een topfeest van!
- Lyanne (MUST Events)

★★★★★
Namens deze weg willen wij ID-DJ Entertainment bedanken voor de geweldige sfeervolle feestavond in De Kooi. Een vrolijke, gezellige gangmaker is de DJ! Complimenten naar hem. Het was een lastige klus om de gasten op de vloer te krijgen, maar.... het is hem gelukt! Groetjes Mark & Eveline
- Mark & Eveline

★★★★★
Afgelopen vrijdag een geweldig feest gehad. Mede door de jullie service! DJ heeft aan al onze verwachting voldaan! Zeker een aanrader en we vertellen het door! Reuze bedankt!
- Hessel en Liselotte van der Bij

★★★★★
ID-DJ heeft onze muziek verzorgd voor de modeshow (Bruids Couture Jeannine) op de weddingfair jeannine. Wij zijn zeer tevreden over hun werkzaamheden, mede dankzij hun is onze show geslaagd, een aanrader voor iedereen die een feest wilt organiseren.
- Bruids Couture Jeannine

★★★★★
Alles goed geregeld. Goed contact met de zaal. Mooie apparatuur. Goed geluid en alle genres aanwezig. Perfect.
- D.Hendriks

★★★★★
Vanaf het eerste gesprek met Dennis wisten we dat ID-DJ op onze bruiloft moest komen draaien. Zij hebben de bruiloft tot een spetterend feest gemaakt, waar wij zeer van genoten hebben!
- Manuel en Jeanet

★★★★★
Wat een super feestje hebben jullie ervan gemaakt! Het was geweldig, wij hebben genoten en onze bruiloft gasten ook! Ook hebben jullie super meegewerkt om de mix voor onze openingsdans te maken. Top!!
- Mark & Miranda van de Kuilen

★★★★★
Eén van de gemakkelijkste beslissingen die we moesten maken voor onze dag was het kiezen van de dj voor de feestavond. Wij zijn de afgelopen jaren namelijk een aantal keren op bruiloftsfeesten geweest waar ID-DJ de muziek verzorgde en alle keren was het één groot feest! Daarnaast verloopt de communicatie lekker snel en wordt er met alles meegedacht. In 1 woord 'GEWELDIG'!
- Gerard & Helena

★★★★★
ID-DJ voor al je feesten en partijen, licht, geluid en presentatie alles is perfect! 100% professionals!
- Regina

★★★★★
Top entertainment!! Wij zijn op 10 juni getrouwd, de avond is echt perfect gelopen! Heerlijke sfeer op de avond neergezet door Remco van Mark van id-dj. De dansvloer is niet leeg geweest. Lekkere afwisseling in muziek en wij hebben alleen maar leuke reacties ontvangen van onze vrienden en familie. Voor een feestje kun je deze mannen er goed bij hebben!
- Arjan en Monique

★★★★★
Vrijdag 24-06 een super verzorgd feest gehad met goede id-dj's die de zaal goed aanvoelde. Mede dankzij jullie kijken wij terug op een heerlijke bruiloft!! Nogmaals bedankt, en zullen jullie bij andere aanraden!
- Raimon en Rianne

★★★★★
Wij hebben een geweldige avond gehad mede door de inzet van onze DJ. Superleuk ingespeeld met de muziek op de aanwezige gasten !! Het was één groot feest !! Nogmaals bedankt !!
- Familie van Deuveren

★★★★★
We hebben genoten van de hele dag, maar het feest was zeker een van de hoogtepunten. Al onze gasten vonden de muziek top, super bedankt voor jullie bijdrage!
- Jitske en Peter

★★★★☆
ID-DJ Entertainment heeft een meer dan fantastische bruiloft voor ons verzorgd. Vanaf het voortraject tot aan het eind was alles helemaal goed! Een deel van onze bruiloft bestond uit een zakelijke receptie. Daarvoor heeft ID DJ een saxofonist ingezet die live op de achtergrond speelde. Ontzettend relaxed en een hele fijne sfeer. We hebben enorm veel goeie reacties gehad van iedereen. Ook het feest 's avonds was perfect verzorgd. Er waren een aantal 'muzikale verrassingen' waar de DJ rekening mee moest houden en dat heeft hij (in het geheim) perfect gedaan. Kortom: voor zowel privé als zakelijke aangelegenheid is ID DJ entertainment wat ons betreft echt een absolute aanrader. Bedankt!
- Mariëlle en Jeroen

★★★★☆
De muziek, de vrolijke bediening en de sfeervolle aankleding waren de drie belangrijkste elementen om ons 3x25 jarig huwelijksfeest tot een succes te maken. Het weer was de slagroom op de taart. Bedankt voor jullie gezelligheid. Winnie en Claudia Roelofs
- Winnie en Claudia Roelofs

★★★★★
Altijd en alles goed geregeld! Leuke samenwerking en op naar het volgende evenement!
- Barry

★★★★★
Wij hebben een top dag gehad! We hadden lastminute een goeie DJ nodig voor ons feest en dat heeft ID-DJ Entertainment super voor ons geregeld. Wij hebben genoten van DJ Remco!! Onwijs bedankt
- Esther & Peter

★★★★★
Tjemig, wat was dat goed zeg! Ik heb een spetterend tuinfeest gehad waarbij saxofonist P-Air samen met een DJ een heerlijk optreden gaven. Alle voetjes gingen van de vloer. Heerlijk!
- Ingrid

★★★★★
Het was GEWELDIG!!!! Één groot feest! Hadden de hele nacht wel door kunnen feesten! Super bedankt toppers!
- Karel & Lizette

★★★★★
We hebben een topfeestje gehad in Garderen! Bob was geweldig! Wij hebben heel veel leuke reacties gehad op ons Oktoberfest. Hij hield de sfeer er goed in!
- Hetty

★★★★★
Onze bruiloft is alweer een maand geleden maar we zijn nog steeds niet uitgesproken over het GE-WEL-DIGE feest. Bedankt mannen! SUPER samenwerking, SUPER feest!!!
- Dennis & Melissa

★★★★☆
Dennis en Paul weten goed hoe ze een feestje moeten bouwen! We zullen dit feest in het Koetshuis niet snel vergeten mede dankzij jullie, bedankt!
- Tineke van Donselaar

★★★★★
3 weken geleden bruiloft gevierd bij Salentein met ID-DJ als DJ. Het was een topfeest! We hadden de avond niet mooier kunnen wensen. Echt te gek! Nogmaals bedankt.
- Niels

★★★★★
17 maart onze bruiloft gehouden Bij ons in de schuur deze was mede dankzij ID-DJ omgebouwd tot een prachtige feestzaal met thema apreski S.avonds draaide de DJ echt geweldig de dansvloer is geen moment leeg geweest kortom top geregeld!! Bedankt !!!
- Coert en marielle van donkersgoed

★★★★★
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie medewerking afgelopen woensdagavond tijdens de modeshow. Erg goed geregeld. Ik heb jullie te weinig gesproken woensdagavond maar ben zeer tevreden. Nogmaals dank en jullie ook veel succes.
- Henk Geurts, Broekhuis Mode Putten

★★★★★
Voor het galafeest van mijn dochter hadden we top vervoer nodig. Binnen 20 minuten geregeld!! Een schitterende Buick, ook te vinden op deze site. Top geregeld.
- Remco

★★★★★
Zaterdag 20 mei 2017 was het dan zover, onze bruiloft. Ons feest is verzorgd door jullie. Dennis we hebben ontzettend genoten! Je voelde feilloos aan welke muziekstijlen bij ons en onze gasten pasten. Echt te gek! Daarbij ook de photoboot voor ons geregeld. Een echte aanrader! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Groetjes Patrick en Danielle
- Andriesma

★★★★★
Vrijdag 26 mei was onze bruiloft, s'avonds kwam ID-DJ entertainment bij ons draaien. Wat was het super, het was echt een top feest. Bedankt mannen, jullie zijn Toppers.
- Top

★★★★★
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het top feest op onze bruiloft 2 juni 2017. De muziek sloot perfect aan bij onze stijl en smaak. De dag was al perfect en de avond sloot hier naadloos op aan. Alle gasten hebben genoten en hebben het nog steeds over die goede DJ!! Wij zouden jullie zeker aanbevelen bij anderen! Ga zo door!! Met vriendelijke groet, Bruidspaar, Martin en Corinne de Boer
- Martin & Corinne

★★★★★
De muziek werd verzorgd door ID-DJ op ons verjaardagsfeestje. Remco verzorgde de muziek en het is een TOP avond geworden. Hij voelde de sfeer perfect aan en paste de muziek hierop aan. Het is een onvergetelijke avond geworden. Super bedankt!
- Hans

★★★★★
Vrijdagavond hebben wij een geweldig feest gehad. De Dj heeft zich de gehele avond aangepast aan het programma en heeft gezorgd dat het een echt feest is geworden. Hij is een meester in zijn muziek keuze, en wij kunnen hem van harte aanbevelen.
- Bert Veer, Veensche Boys

★★★★★
12 mei was het dan eindelijk zover; onze grote dag. Een onwijs leuke dag met als afsluiter een geweldig feest in De Kooi met Dj Patrick. Hij heeft er voor ons een onvergetelijke avond van gemaakt!!!! Toppie!!!
- Wilco & Tamara

★★★★★
Ons eerste gesprek met Dennis was al direct leuk spontaan en alle mogelijkheden werden besproken en konden ook worden waargemaakt. Op onze bruiloft zelf was het super!! Dennis & Remco draaide leuke muziek, waardoor iedereen de hele avond op de dansvloer te vinden was en de dansvloer dan ook geen minuut leeg was!! Dus een geslaagd feest waar we met een grote glimlach naar terug kijken!! Dennis & Remco nogmaals ontzettend bedankt voor het compleet maken van onze bruiloft!!
- Marjanne & Gerwin

★★★★★
Zaterdag 17 juni vierde ik mijn 50e verjaardag. Een feest wat groots gevierd moest worden. Daar horen vrienden en familie bij. EN natuurlijk goede muziek. Familie en vrienden heb ik zelf voor gezorgd. De goede muziek is uitstekend verzorgd door ID-DJ Entertainment. Mede dankzij hun is mij feest een fantastisch feest geweest waar ik samen met familie en vrienden nog lang met goed gevoel naar terug kijk. Bedankt hiervoor. Groeten Patricia Verschoor
- Patricia Verschoor

★★★★★
Wij hebben echt enorm genoten! Het feest was echt geweldig! Dennis en Niels hebben er echt een feestje van gemaakt!! Wij zijn zo blij dat we jullie hebben uitgekozen om ons feest te verzorgen! Al onze gasten hebben zich uitstekend vermaakt en bleven allemaal tot het eind. Super bedankt voor alles!!!
- Scarlet & Robert

★★★★★
Voor de 3e keer hebben we in Garderen een feest georganiseerd waarbij de muziek verzorgd werd door ID-DJ. We zijn weer zeer tevreden; afspraken worden nagekomen, er is prettig contact en niet te vergeten: er wordt supergoed muziek gedraaid! We hebben inmiddels alweer geboekt voor ons volgende feestje!
- Vrienden van Garderen

★★★★★
We hebben genoten van ons feest. Vooraf twee fijne gesprekken gehad met Dennis om al onze wensen door te spreken. Op vragen via de mail kwam altijd snel een reactie. Erg fijn daarnaast was het feest van begin tot eind top! Bedankg
- Jan en Anthia

★★★★★
Alles was voor ons event weer tip & top geregeld!
- Barry

★★★★★
We hebben een enorm leuk bruiloftsfeest gehad mede dankzij ID DJ's Dennis en Remco. We hebben fijn contact gehad en er werd super gedraaid. Ook was Saxo Pierre aanwezig op ons feestje. Wauw wat kan hij spelen. Dit maakte het helemaal af. Super bedankt allemaal, we zijn helemaal tevreden.
- Herbert & Safera van Ginkel

★★★★★
ID-DJ entertainment was weer aanwezig bij onze Haringparty. Zoals we van ze gewend zijn was de muziek weer TOP verzorgd.
- Marielle

★★★★☆
Het was een super feestje. Iedereen op de dansvloer. Precies zoals we hadden gewenst. Dank!
- Suzanne Voss

★★★★★
Super R&R feest, mede mogelijk gemaakt door de inzet en net dat stapje meer door ID-DJ. Ook de Limo was super, voor herhaling vatbaar!
- Peter Koning

★★★★★
07-07-2017 was het zo ver onze bruiloft! We waren vanwege de populaire datum al meer dan een jaar van te voren begonnen met de voorbereidingen. De gesprekken met Dennis verliepen erg prettig en hij voelde goed aan wat wij wilden. Tijdens de bruiloft hadden we naast Dennis+Collega ook Saxo Pierre geboekt. Alles was ruim van te voren klaargezet en voorbereid en de avond verliep vlekkeloos. Dennis voelt goed aan waar de gasten blij van worden. Wij en onze gasten hebben een top avond gehad!
- Ronald en Elsemieke Ostermeier

★★★★★
Wij hebben heel erg genoten van onze bruiloft. De dj's waren helemaal top, ze overleggen goed en het was een geslaagd feestje. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd leuke muziek gedraaid. Dus kort om het zijn echte Toppers. Met vriendelijke groet, Wesley en Laurien
- Wesley & Laurien

★★★★★
Dankzij de DJ van ID-DJ was ons huwelijksfeest een groot succes. Er is goed rekening gehouden met onze wensen en de dansvloer is echt geen seconde leeg geweest.
- Lotte & Jesper

★★★★★
Wij willen Dennis graag nog bedanken voor zijn zeer goede inzet, Dennis je had het niet makkelijk . Je moest in korte tijd de zaal mee krijgen, maar dat is je gelukt, geweldig. Iedereen heeft ook heel erg genoten hiervan, we krijgen ook hele positieve reacties. Wijzelf hebben ook erg genoten.
- Piet en Mart Donker

★★★★★
Wat hebben we een ontzettend gaaf feest gehad gisteren, iedereen had de voetjes van de vloer en ging lekker los. We hebben zo'n ontzettend mooie dag gehad en jullie waren de kers op de taart, je hebt echt een fantastisch feest neer gezet, het kon niet beter!! We hebben dubbel en dwars genoten Super bedankt!!!
- Jorik & Linda

★★★★★
We hebben een top feest gehad! Na het eerste gesprek waren we al enthousiast en dit werd op de avond zelf alleen maar beter. Aan onze muziek wensen werd voldaan en de DJ voelde dit ook goed aan. Voor ons was dit een top feest!!
- Annabel en Sandra

★★★★★
Ontzettend genoten van ons trouwfeest, van begin tot het einde gedanst! Helemaal naar onze wens, Dennis en zijn collega voelde goed aan wat ze moesten draaien! Fijn gesprek vooraf en goed contact via de mail. ID-DJ = 100% feestgarantie! Bedankt!
- Berry & Marleen

★★★★★
Onze prachtige trouwdag, eind augustus, zette zich ’s avonds voort met een geweldig feest geheel verzorgd door de topentertainers van ID-DJ; Dennis en Christiaan. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we ontzettend fijn contact gehad m.b.t. onze wensen en de mogelijkheden. Hiermee zijn Dennis en Christiaan op ons feest aan de slag gegaan en wauw, wat hebben ze er een knallend feest van gemaakt! Nadien hebben we veel complimenten gekregen over de DJ’s. Maar, ere wie ere toekomt, alle lof voor de geweldige entertainers van ID-DJ! Wij vertellen het voort!
- Sander en Helena

★★★★★
We hebben een top feest gehad op onze bruiloft! De dansvloer was de hele avond gevuld. We hebben erg fijn contact gehad met Dennis, alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen, zonder gedoe. We hebben van onze feestgasten veel complimenten gekregen over de muziek. Kortom een geslaagd feest!
- Hans & Kim

★★★★★
We hebben een heerlijke avond gehad, waarbij de ‘jongens’ van ID-DJ Entertainment het feest compleet maakten. Eigentijdse muziek afgewisseld met vroegere hits maakten het leuk voor de verschillende generaties binnen Rijkswaterstaat. Sterk punt: de DJ’s speelden lekker in op verzoekjes en wat er op de dansvloer gebeurde. Zo werd het echt een gezamenlijk feest.
- Romana Oosterbeek (Rijkswaterstaat Midden-Nederland)

★★★★★
Onze complimenten voor jullie enthousiaste muzikale bijdrage van onze modeshow. De muziek, passend bij de mode, waarbij de mannequins en dressmen met veel enthousiasme en uitstraling de nieuwste mode kon presenteren. Dank voor jullie inzet en gezelligheid.
- Henk Geurts (Broekhuis mode)

★★★★★
Hi Dennis, Nogmaals dank voor de geweldige dienst die jullie geleverd hebben tijdens onze bruiloft (14 oktober 2017). Wij hebben enorm genoten van jullie enthousiasme en energie! Alles tot in de puntjes verzorgd en super dat jullie ons, en dan vooral Yvonne, geen minuut rust hebben gegund. We hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen over de muziek tijdens het feest. Sommige mensen gaven zelfs aan fan geworden te zijn :). Nogmaals dank en wij zullen jullie van harte aanbevelen!
- Robbert & Yvonne

★★★★★
Onwijs dank voor de bijdrage van jullie DJ! Binnenkort wordt de opbrengst voor Serious Request bekend gemaakt. Soon komen er events, dan ga ik je ook weer inzetten.
- Maureen, Promotions by Maureen

★★★★★
Na al een aantal keer een bruiloft met Dennis te hebben gehad, was het voor ons al besloten dat Dennis de dj moest zijn op ons feest. Wil je een avond met goede muziek en een leuk feest dan ben je bij Dennis aan het juiste adres! Dennis, nogmaals bedankt!
- Michel & Wendy

★★★★★
Wij hebben genoten die avond, super gedraaid. Bedankt daarvoor!
- Marc en Nancy

★★★★★
Ik dacht dat ik iedereen bedankt had na afloop van het feest. Waarschijnlijk had ik iets teveel aandacht voor het laatste biertje dat werd geschonken, maar de dj was ik helemaal vergeten. En onterecht, want de muziek was uitstekend verzorgd. Nogmaals bedankt. Groet
- Ton

★★★★★
op 27 januari 2018 hebben wij een ontzettend leuk rayonfeest gehad van een aantal van onze Eye Wish opticiens winkels. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van ID-DJ's. Er werd super goed ingespeeld op de sfeer bij de borrel en het eten net als het feest wat hier op volgde! "Onze Eye Wishers zijn niet zo van die dansers...". Toch is het de DJ gelukt er een knal dansfeestje er van te maken waarbij er toch veel gedast werd! Hij wist precies de juiste nummers te draaien! Super bedankt!! Een echte aanrader!
- Louise, Eye Wish Opticiens

★★★★★
Zowel in de voorbereiden als in de uitvoeren kan ik zeggen dat het weer goed en vertrouwd aanvoelde. De mannen op locatie waren goed voorbereid en dachten fantastisch mee. Zeker door de inzet van ID-DJ is onze Sinterklaas intocht goed verlopen.
- Jeroen Kogelman

★★★★★
Dankzij ID-DJ Wouter hebben we een geweldige avond gehad op onze bruiloft! De dansvloer was de hele avond gevuld en Wouter speelde perfect in op onze gasten. Vooraf hebben we contact gehad en besproken wat onze muzieksmaak was en of er nog speciale wensen waren. Hij dacht goed mee en had heeft daarna ook nog contact gehad met onze ceremoniemeester. Perfecte voorbereiding! Wat ik ook fijn vond dat is dat ID-DJ Entertainment & Wouter bekend waren met de locatie, Kasteel Duurstede, dat gaf bij voorbaat al vertrouwen omdat het toch een ‘aparte’ ruimte is en geen standaard zaaltje.
- Alissa & Marco

★★★★★
Wauw, wat een feest was dat zeg; ons huwelijksfeest met ID-DJ! Iedereen aan te raden, de hele avond een geweldige party! Contact vooraf en op de avond zelf verliep goed, alles geheel naar wens! Hartelijke groet,
- Arjan en Ariëtte Doppenberg

★★★★★
Het was een geweldig feest, zeer goede muziek en professionele DJ. Volgende keer nemen we jullie weer als mijn man 50 wordt en als we 25 jaar getrouwd zijn.
- Sandra Bosch

★★★★★
"Dat Feest! - Wat een feest! - Fantastisch feest! - Zo hard gefeest! "Dit is een greep uit de reacties die we de dagen na onze bruiloft ontvingen 🙂 En daar hebben we niets aan toe te voegen! Het was zo'n rete-goed feest. We raken er niet over uitgepraat en zeggen geregeld 'konden we nog maar héél even terug naar die avond'. Jullie bezorgden ons het feest van ons leven. Dank Dank Dank!!! Liefs!
- Alexander & Anne-Miek

★★★★★
20 april, onze trouwdag, een onververgetelijke dag met ‘s avonds een super geslaagde avond, samen met Dennis en Remco! Wat een fantastisch feest hebben wij met elkaar gehad. Dansvloer constant gevuld!!! Dennis en Remco voelen de sfeer zo goed aan, een super feest was het!!! Complimenten van ons, van onze gasten! Nogmaals dank voor de geweldige avond in Kasteel Montfoort! En zeker weten, tot ziens bij een volgend feest XXX
- Steven & Mary Zeevat-Echter

★★★★★
Wij hebben ID-DJ ingehuurd voor een 50e verjaardag. Remco en Luuk hebben ervoor gezorgd dat de avond een groot succes is geworden. Ze wisten de gehele avond de vloer vol te houden, iedereen heeft een fantastische feestavond gehad. Vanaf het intake gesprek tot de uitvoering op de avond zelf was alles perfect geregeld en op elkaar afgestemd. De sfeer werd perfect aangevoeld en ook de verzoekjes werden in hetzelfde genre aangevuld uit eigen initiatief. Mensen van ID-DJ nogmaals bedankt. Van links.....naar rechts.....
- Dennis & Jannetta

★★★★★
Het was super leuk!! We zijn zeker meer dan tevreden! Jullie hebben er echt een feestje van gemaakt! Toppertjesss
- Ramona

★★★★★
Afgelopen vrijdag 1 juni een geweldig huwelijksfeest gehad mede dankzij ID-DJ. De DJ's hebben er een super swingend en ontzettend gezellig feest van gemaakt. Het feest werd alleen maar leuker en leuker! Echt super genoten! Heel erg bedankt voor het geweldige feest!!
- Carlijn Penthum-Kraak

★★★★★
Voor het 80-jarig jubileum van Buijtenhuis Nijkerk hadden we ID-DJ ingehuurd. Het was mede door jullie een top avond. Jullie voelde goed aan welke muziek op welk moment passend was. Super bedankt en wie weet tot ziens.
- Buijtenhuis Nijkerk B.V.

★★★★★
Zaterdag 16 Juni, hebben Dennis, Remco en Barry Paff ervoor gezorgd dat onze bruiloft een GEWELDIG KNALFEEST werd. Wat stond de zaal op zijn kop!! Over dit feestje wordt en zal nog veel over nagepraat worden. Jullie zijn TOPPERS!!!
- Erik & Esther Jansen

★★★★★
Super huwelijksfeest gehad! Mede door ID-DJ! Ze maken er altijd weer een feestje van.
- Harwin & Rinette

★★★★☆
We hadden een top feest met lekkere dans nummers op onze bruiloft. Er was een echte feest sfeer mede dankzij DJ Remco van ID-DJ Entertainment
- Myrte de Vaal

★★★★★
Wat hebben jullie de muziek tijdens onze haringparty weer goed verzorgd! Heel hartelijk bedankt!
- Maike Giel

★★★★★
Erg tevreden met de snelle levering van ID-DJ.
- Theo van de Kamp

★★★★★
Afgelopen vrijdag heeft Dennis bij onze Grand Opening in Kasteel Kerckebosch gedraaid. Wij waren bijzonder enthousiast over zijn enthousiasme, kwaliteit van werk en aanpassing aan de gasten en genre. Al onze gasten hebben, mede namens het optreden van Dennis, bijzonder genoten van een prachtige middag en avond. Heel veel dank Dennis en wij zullen je zeker van harte aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een kwalitatieve en enthousiaste DJ.
- Ingmar

★★★★★
Ik ken ID-DJ van bruiloften en andere feestjes en nu hadden we voor mijn werkplek (dagbesteding voor gehandicapten) ook een DJ nodig die voor onze cliënten de boel op stelten ging zetten bij ons Zomerfeest. Nou dat is zeker gelukt! Luuk heeft er een feestje voor gemaakt voor de cliënten maar ook voor ons! Ik kan niet anders zeggen dat ID-DJ er altijd een feest van maakt! Groetjes Hennie Duijst
- Hennie Duijst

★★★★★
super dj's, onze bruiloft was een feest dankzij jullie!!
- Mariska

★★★★★
Dennis maakt je feest écht compleet, fantastische DJ, heerlijk persoon om mee te overleggen. Voelt het publiek perfect aan en zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken of iedereen een leuke avond heeft. We hadden ook de saxofonist Pierre erbij, wat een gouden duo heb je dan te pakken, gegarandeerd succes. Het enthousiasm van deze professionals werkt enorm aanstekelijk! Bedankt allemaal! Absoluut onvergetelijk!
- Sander

★★★★★
Rond de oefenwedstrijd tussen het Amersfoortse elftal en AZ, bij ons op het sportpark Kleinhoven, heeft ID-DJ de muziek verzorgd. Ook werd er het nodige aan mededelingen door hen gedaan. Zeer professioneel en prima inspelend op de actualiteit. Het was weer een soepele en heel plezierige samenwerking. Dank aan Dennis en zijn team! Namens sc Hoevelaken, Léon
- Léon Breuers

e

★★★★★
Mede dankzij ID-DJ Entertainment genoten van een superavond met veel heerlijke jaren 80 dansnummers. Voor ons was dit een TOP-avond. THANKS!
- Yvonne & Gerard

★★★★★
Super leuk feest gehad met Wouter als DJ. Erg toegankelijk vriendelijk en heeft oog voor de doelgroep op de dansvloer! Bedankt!
- Roel van der Weide

★★★★★
29 september hebben wij met familie en vrienden mogen vieren dat wij 25 jaar getrouwd waren. Een super feest gehad bij KaapFlevo een mooie locatie om dit met elkaar te vieren. Ook de muziek was top. ID-DJ heeft de muziek verzorgdhelemaal top. Wij hebben een mooie herinnering aan ons 25-jarig huwelijks feest.
- Richard & Simone

★★★★★
Dankzij DJ Ramon van ID-DJ een absoluut top feest gehad op onze bruiloft 12 oktober 2018.. zijn muziek sloot volledig aan bij onze wensen.
- Geert & Mirjam

★★★★★
Sfeermakers Het team van ID-DJ was vanaf de planning tot en met het einde van mijn verjaardagsfeest vol energie en enthousiasme. Eigenlijk was niets onmogelijk; er werd flexibel met wensen meegedacht. Op de avond zelf hoefde ik alleen maar te genieten samen met mijn gasten omdat het team van ID-DJ er voor zorgden dat alles gesmeerd verliep. Dankzij hun aandacht voor details zijn ze in positieve zin sfeerbepalend!
- Ko de Visser

★★★★★
We hadden slechts één wens – een volle danszaal. En dat is meer dan gelukt wat een top avond hebben wij gehad. Zo GENOTEN dank je wel!!!
- Gert & Jeannet

★★★★★
Een fantastische bruiloft gehad op 2 oktober in de avond perfect geregeld door jullie. Samenwerking met de Gebroeders Ko was super ook daarvoor en daarna top platen gedraaid door Luuk en Remco. De sfeer bleef er tot het einde in! Hartelijk dank voor de fantastische avond! Groeten van Julian en Gemma
- Julian en Gemma

★★★★★
Werken met ID-DJ was een groot succes. Waar we eerder beperkt werden qua techniek en licht mogelijkheden voor een exclusieve boot party, op een boot met weinig ruimte en stroomvoorziening, kwam ID-DJ met creatieve oplossingen en sterke ideeën. Ook qua uitvoering was alles tot de puntjes verzorgd en bovendien een superleuke crew die ons hielp tijdens de opbouw en het event. Alle communicatie liep soepel en hun financiële afdeling was ook snel en secuur in het sturen van offertes. We kijken nu al uit naar een volgende samenwerking! Project Manager Nachtlab Agency
- Frederique van Waning

★★★★★
Afgelopen Zaterdag 27 oktober hebben jullie een fantastische feest gebouwd. Niks was te veel wat we vroegen. Het werd een top avond voor Chris zijn verjaardag en tegelijkertijd ook onze bruiloft. Jullie krijgen van ons een 10. Wij hebben genoten! Groetjes
- Chris, Linda & kids

★★★★★
Dennis en Remco draaide op onze bruiloft 26/10/18. Wat een geweldig feest was het! Iedereen heeft genoten en gedanst vanaf minuut 1. De dj's maakte leuke grapjes en zorgde voor goede mix van verschillende muziekstijlen. Niks was te gek. Wij kijken terug op een geweldige feestavond. Remco had ook onze openingsdans mix gemaakt. En die was helemaal top. Mensen hebben het er nog steeds over.
- Deborah & Quinten

★★★★★
De mannen van ID-DJ entertainment hebben tijdens onze open dag een mooie set gedraaid. Docenten, ouders en leerlingen vonden het geweldig!
- Aeres Nijkerk

★★★★★
Het is echt een geslaagd event geweest!! Niks dan positieve geluiden gehoord. ID-DJ heeft op 7 december tijdens het vrijwilligersevent ‘Hart voor Barneveld’ in de Midden Nederland Hallen de muziek tijdens de modeshows en een DJ workshop verzorgd! Wij kijken terug op een zeer geslaagd event en daar heeft ID-DJ enthousiast aan bijgedragen! Bedankt! Superfijn dat je tijdens het event zo flexibel bent geweest!
- Melanie van Poolen, ZieZo

★★★★★
Voor mij is het een vanzelfsprekendheid dat ik ID-DJ Entertainment inschakel als er een feestje gevierd moet worden. In dit geval een personeelsfeest bij ons op de zaak waarbij Dennis vanaf het begin heeft meegedacht over de uitvoering. De karikaturist was erg goed op dreef en op het moment dat zanger Patrick binnen kwam zat de feeststemming er al goed in en wist hij iedereen in beweging te krijgen. De gastvrouwen Corin & Marlon hebben er de hele avond voor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. WeStyling, The Pop-up Italian, DJ Ramon en Quizmaker Lex maakten het feest compleet. Oh ja, en als je op de ochtend van het feest opeens bedenkt dat je wellicht nog een garderobe nodig hebt, dit per app aan Dennis vraagt krijg je als antwoord: 'Komt goed!' Daar hou ik van! Dank namens iedereen bij Interhiva
- Jean-Paul & Paul

★★★★★
Voor mij was dit de eerste keer dat ik het schoolfeest organiseerde. Het was dan ook extra spannend of het allemaal goed zo verlopen. Afgelopen jaren heeft de school gebruik gemaakt van een andere DJ en ik had de indruk dat deze jongen niet super goed kon inschatten welke muziek goed aansloot bij de kids hier op school……..nou ken ik Dennis al een tijdje en ik weet dat ID-DJ altijd goed wordt gewaardeerd
- Erik Spiekerman, Wellant College

★★★★★
Inderdaad was het een super geslaagde avond. Mede door de muziek die Chris draaide zat de sfeer er goed in. Perfecte samenwerking met de fotografen van Kastermans met de kiekjeskast en de leuke setting was onze Kersshopavond een groot succes. Dank voor jullie goede inbreng.
- Rens van Moolenbroek, Nijhof Baarn

★★★★★
We zijn op 1 december getrouwd en we hebben een fantastisch feest gehad en qua muziek was er voor ieder wat wils. Van Tina Turner tot de Backstreet Boys. De voetjes gingen flink van de vloer.
- Raymonde & Sven

★★★★★
We hebben een onwijs succesvolle markt neergezet in Utrecht, zeker ook dankzij jullie! Een DJ die precies de juiste snaar weet te raken bij de doelgroep! Het was een feest om jullie erbij te hebben 😉
- Rowy Onrust, More Than Gifts

★★★★★
Op 20 december hadden wij een klein evenement waarbij wij een Pub Quiz hadden geboekt bij ID DJ. Ondanks de kleine groep wist de quizmaster er een gezellige en leuke sfeer van te maken. Echt een aanrader. Richard van de Veen
- The Taste of Richard

★★★★★
Wij hebben een hartstikke leuk feest gehad. Ramon heeft leuke muziek gedraaid. Helemaal in ons straatje. Er is goed geluisterd naar onze wensen en Ramon wist precies hoe hij de mensen op de dansvloer moest krijgen
- Roos

★★★★★
Op zaterdag 6 april 2019 bij Moeke Nijkerk een geweldig feest gehad. Ons 40 jarig huwelijksjubileum met als dj Ramon van id-dj. We zijn meer dan tevreden over de muziekkeuze en de wijze waarop de avond verlopen is. De communicatie met id-dj is vanaf het begin prima verlopen. Met deze woorden kan het niet anders dan dat wij deze organisatie van harte bij u aanbevelen. Vriendelijke groeten,
- Jacob en Kathy van de Groep

★★★★★
Graag wil ik je namens het PV bestuur én alle feestvierders, bedanken voor je geweldige DJ show afgelopen donderdag. We hebben niet vaak meegemaakt dat zo lang en helemaal tot het eind zoveel mensen op de dansvloer 'uit hun dak' gingen. Dank hiervoor; wij hebben genoten!
- PV Gemeente Wijk bij Duurstede

★★★★★
ID-DJ Entertainment heeft op ons huwelijk de muziek op de feestavond verzorgt. Van voorbereiding tot afhandeling super snel, betrokken en perfecte communicatie. Vooraf hebben wij gesproken met Luuk om de avond door te nemen en kwam met goede voorstellen en aanvullingen. Een week voor de bruiloft nam de betreffende DJ telefonisch contact met ons op om de avond nog eens door te spreken. Ook tijdens de avond speelde hij eenvoudig in op wijzigingen of aanpassingen. We hebben er een super mooi feest van gemaakt en gedanst, gehost en de polonaise gelopen. Als wij weer een feestje hebben kloppen we graag weer bij ID-DJ Entertainment aan! Kortom, als je geen zorgen wilt hebben over de muziek ben je ben hen aan het juiste adres!
- Ilona & Frank

★★★★★
Ik heb ID-DJ Entertainment & Hollands Events en hun top team 2 jaar geleden voor het eerst mogen leren kennen, en heb ze tot nu diverse malen ingehuurd voor zowel bedrijfsfeesten als nu zelf ook een privé feest bij mijn ouders thuis. Naast dat het ze altijd vriendelijk en enthousiast zijn en alles tot in de puntjes regelen zijn het stuk voor stuk toppers. Ik kan alleen maar zeggen tot de volgende keer 😉 Met vriendelijke groet
- JP Schemmekes

★★★★★
Voor ons is ID-DJ entertainment altijd een super fijne club om mee te werken. Het contact loopt altijd super fijn en er is altijd interesse. Vooral fijn dat het zo persoonlijk is. Met een gerust hart geef ik altijd de opdracht aan hun omdat ik weet dat alles dan goed geregeld wordt. Wij hebben een top openingsfeest gehad en een super mooie start van onze dansschool! Op naar nog veel meer feestje en mooie samenwerkingen! Liefs, Lindy en Marielle
- ML Dance Centre

★★★★★
Voor de 50e verjaardag van mijn man heb ik via ID-DJ entertainment het duo William Smulders en Lieke Grey geboekt. Dit muzikale duo had ik al twee keer eerder op een bedrijfsfeestje zien optreden, dus ik wist al dat ze erg goed zijn. Het feestje was gewoon gezellig in onze eigen tuin, die niet al te groot is en in een woonwijk. William en Lieke doseerden het geluid goed en bouwden het volume leuk op. In het begin wat meer op de achtergrond en later meer aanwezig, maar wel "netjes" voor de buren. Ook onze gasten waren erg enthousiast over de keuze van de live-muziek. Ze speelden ook verzoeknummers. Kortom: helemaal tof en een aanrader voor elk feestje!
- Cecilia Kroon

★★★★★
Dank je wel voor de fantastische avond die jullie tijdens ons 25 jarige jubileum met gezellige muziek hebben verzorgd. Bedankt het was geweldig. Groetjes,
- Anja & Cor

★★★★★
We hebben genoten!! Veel dank aan Ramon. Ook om hoe hij met mn zoon om ging. Die had de avond van zijn leven. Dank!
- Rian & Arjan-Kees

Helemaal TOP!

★★★★★
Lieve mensen van ID-DJ, wat hebben wij een superfeest gehad op ons 25 jarig huwelijk, echt geweldig van begin tot eind. Bedankt! Richard en Henriette Bast.
- Henriette Bast

★★★★★
We hebben het geweldig gehad afgelopen vrijdag. Het springkussen viel zo goed in de smaak, bij groot en klein! Er zijn geweldige foto’s en filmpjes van gemaakt. DJ Remco was geweldig. Muziekkeuze was perfect en we hebben flink gedanst. Speciaal verzoek van Marcel voor wat harde techno heeft Remco goed opgepikt en nog een mooi einde ervan gemaakt met een goede lichtshow.
- Marcel en Moniek Buseman

★★★★★
Wij zouden ID-DJ echt aanbevelen! In de voorbereidingen hebben we goed contact gehad met Luuk. Hij dacht graag met ons mee om er zo een fantastische dag van te maken. Op de bruiloft hebben Luuk en Wouter er echt een feestje van gemaakt. Ze hebben op tijd opgebouwd, zodat we ‘s avonds direct van start konden. Van tevoren hadden we wat verzoeknummers doorgeven, en deze zijn allemaal gedraaid. Het was echt een mooi feestje, Luuk en Wouter wisten precies op het juiste moment de juiste muziek te kiezen. De rookmachines en lichten zorgden bovendien voor een extra gaaf effect. Wij hebben mede dankzij de inzet van Luuk en Wouter een onvergetelijke avond gehad. En alle gasten hebben ook enorm genoten. Een echte aanrader dus. Met vriendelijke groet,
- Niels & Anja

Best weddingparty ever!

★★★★★
Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd en wat een feest! Jullie hebben onze dag tot in de puntjes verzorgd en wat hebben onze gasten genoten! Vanaf dag 1 hebben jullie ons begeleid, advies gegeven en zijn jullie met ideeën gekomen om deze dag onvergetelijk te maken! Over 12 1/2 jaar zijn jullie er gewoon weer bij!! Liefs Niek & Steven
- Niek & Steven

★★★★★
Ik wil even zeggen dat wij afgelopen zaterdag een geweldig 25-jarig huwelijksfeest hebben gehad. Wat was het leuk! Wij hebben genoten van de fijne muziek die Wouter voor ons heeft gedraaid. De hele avond op de dansvloer gestaan, heerlijk! Hij heeft zelfs een nummer via iTunes gekocht omdat wij dat heel graag gedraaid wilden hebben. Wat een service! Jullie zijn top! Nogmaals veel dank en dit was een feestje om nooit te vergeten.
- Erik & Monique

★★★★★
Deze dj's weten echt hoe ze een feest moeten bouwen. Ze draaien niet wat je niet wilt en ook tijdens het feest sloegen ze snel een nummer over die wij niet leuk vonden. Echt een aanrader als je een knallend feest wilt hebben waar iedereen over napraat!
- Marleen en Gerben

★★★★★
Toen wij begonnen aan het plannen van onze bruiloft wisten wij gelijk wie wij gingen benaderen voor de muziek voor ons feest. Van eerdere bruiloften en feesten wisten wij dat ID-DJ er vast en zeker een onvergetelijk feest van zouden maken! In de aanloop naar onze bruiloft zijn wij goed begeleidt door Luuk. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf goede tips en adviezen. Door de deskundige en professionele aanpak hoefden wij ons geen zorgen te maken of het allemaal wel goed zou verlopen. Afgelopen 13 juni was het zover en Remco en Damien hebben er werkelijk een knalfeest van gemaakt. Vanaf de eerste minuut stond de dansvloer vol en dit bleef tot aan de laatste noot, precies zoals we hadden gehoopt! ID-DJ bedankt!
- Danielle & Gert Jan

★★★★★
Wat hebben we genoten van de avond. Jij zorgde ervoor dat de hele avond de dansvloer druk bezet was! Het was echt een geweldig feest. Mooie mix tussen onze uiteenlopende muziekwensen met hier en daar een verzoekje vanuit onze kant. Super bedankt dat je onze avond nog specialer hebt gemaakt. We krijgen van iedereen te horen dat je een top DJ bent. Over een paar jaar een reünie?
- Marjolein & Jasper

★★★★★
Ik heb een super avond gehad en Niels wist goed in te spelen op zijn publiek! Van ouderwetse meezingers naar de foute hitjes, alles kwam voorbij! Bedankt voor de geweldige avond!!
- Klaartje

★★★★★
De Wedding Bouncer was een groot succes. Oud en jong hebben hier op staan springen! De allerkleinste waren zelfs een klein beetje verdrietig toen hij eenmaal opgeruimd moest worden. Het was eens wat anders dan andere bruiloften dus hebben daar goede complimenten voor gehad.
- Chitra & Tonny

★★★★★
Van de romantische liedjes bij binnenkomst en tijdens de ceremonie tot aan het knalfeest ‘s avonds wisten de DJ’s van ID-DJ de muzikale invulling erg goed vorm te geven. Wij kijken met niets meer dan plezier en goede herinneringen terug op onze trouwdag!! Mocht je nog opzoek zijn naar een DJ, niet twijfelen maar gewoon ID-DJ inschakelen!! Nogmaals super bedankt!!! Groet
- Jimmy en Sandra

★★★★★
Ik heb een super avond gehad en Niels wist goed in te spelen op zijn publiek. Van ouderwetse meezingers naar de foute hitjes, alles kwam voorbij! Bedankt voor de geweldige avond!!
- Klaartje

★★★★★
Ik heb een super avond gehad en Niels wist goed in te spelen op zijn publiek. Van ouderwetse meezingers naar de foute hitjes, alles kwam voorbij! Bedankt voor de geweldige avond!!
- Klaartje

★★★★★
We zijn weer in het land nadat we de Algarve onveilig hebben gemaakt. Wesley heeft het verzoeknummertje en de bijbehorende stripact meerdere keren opgevoerd in de Algarve en ik kan je zeggen.....dat kwam goed van pas :)! Wij schrijven met alle liefde een recensie en zullen deze spoedig doen toekomen. Bedankt voor een geweldige avond, wat een feest hebben wij gehad!! Het dak ging er helemaal af, en het had niet langer moeten duren want dan hadden we het kasteel afgebroken ! Jullie zijn stuk voor stuk toppers. Liefs
- Wesley & Marjolein

★★★★★
Toen de aanmeldingen voor ons event toch wat harder gingen dan verwacht, hadden we opeens ook de nodige apparatuur nodig. Superfijn dat we weer op korte termijn met jullie hebben kunnen schakelen om de techniek te laten verzorgen. De heren waren stipt op tijd en alles was prima verzorgd. Nogmaals dank voor het snelle regelen van alles en jullie aanwezigheid. Wij vonden het top.
- Stephanie, Facility

★★★★★
Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan ons feest! Het was 'aan' van het begin tot het einde! Iedereen hebben jullie op de dansvloer gekregen! Zoals we het graag wilden zien! En onze super leuke verrassing was ook meer dan geslaagd dankzij jullie! Nogmaals Dank. Liefs,
- Jasmijn en Marcel

★★★★★
Toen wij een tijdje geleden op een bruiloft waren waar ID-DJ een megafeest van maakte, wisten wij het zeker, die willen wij ook op onze bruiloft. En wat sloten we onze grote dag af met een knalfeest, de dansvloer stond vol en iedereen ging uit zijn dak! De jongens van ID-DJ zijn super goed in hun werk, vriendelijk en luisteren naar alle wensen.
- Ilse en Maries

★★★★★
We hebben zo’n ontzettend leuke dag gehad! Alles klopte gewoon. En de jongens hebben het fantastisch gedaan. Ze hebben (bijna) iedereen op de dansvloer gekregen. Ze waren ook zo ontzettend lief voor ons neefje van 4 en nichtje van 8! Dankzij hun hebben we een onvergetelijke avond gehad. Groetjes vanuit Italie
- Pascal en WIllem

★★★★★
Top avond gehad. Lekkere muziek, goed geluid, goede verlichting, eigenlijk gewoon top! Ook was Ramon erg flexibel, het liep zoals het liep en hielp mee waar hij kon, erg fijn! De witte DJ booth zag er ook erg strak uit! Nogmaals bedankt!
- Ruben & Simone

★★★★★
Wat hebben wij afgelopen vrijdag een fantastische dag gehad met als afsluiter een super dansfeest! Vanaf het eerste nummer zat de sfeer erin. We hebben een top avond gehad en alleen maar complimenten over jullie ontvangen. Heel heel hartelijk bedankt hiervoor . Jullie hebben dit fantastisch gedaan en voor zover ik het kon zien hebben jullie ook een leuke avond gehad. Bedankt dat jullie deze herinnering voor ons zo mooi hebben gemaakt!! Super! Super! Super! Hartelijke groeten,
- Suzanne & Frank

★★★★★
We hebben genoten! De muziek was goed, mooi, getimed en de sfeer was geweldig! Bedankt voor de viltjes en de geweldige herinnering! Liefs, Claudia en Remon
- Claudia en Remon