Ons team

Ontmoet hier ons enthousiaste team. Wij staan altijd voor je klaar!

Patrick Buijtenhuis

Patrick Buijtenhuis

Owner / DJ / General Manager

Sinds 2010 is Patrick actief als DJ voor de ID-DJ Entertainment Groep. Sinds januari 2020 is hij de trotse eigenaar van ID-DJ Entertainment. Helaas door de Covid-19 periode liepen zaken wat anders. Met vernieuwde shows en een fris nieuw dj team met enthousiaste input gaan we weer lekker op pad!

Maak kennis met de mensen achter de ID-DJ Entertainment Groep

Ons verhaal

 

Oprichter en eigenaar Dennis van den Hoogen begon zijn hobby bijna twintig jaar geleden door op verjaardagen de muziek te verzorgen. Later werd hij regelmatig gevraagd om in een partycentrum muziek te draaien tijdens themafeesten. Naast zijn dagelijkse werk nam de hobby steeds meer tijd in beslag en werden de feesten ook steeds groter en professioneler. Eind 2002 werd besloten om van de hobby zijn werk te maken en richtte Dennis ID-DJ Entertainment op.

Inmiddels is er een uitgebreide vaste klantenkring opgebouwd die nog steeds groeiende is. “Het beste compliment wat we kunnen krijgen is als we bij een jaarlijks terugkerend evenement weer worden gevraagd.”
Het snelle succes komt voornamelijk door de variëteit die ID-DJ weet aan te brengen. “Wij draaien niet voor onszelf maar voor de mensen. Ons repertoire is heel veelzijdig en varieert van muziek met Zuid-Amerikaanse invloeden tot Nederlandstalig en van après-ski tot Top 40. Voor ieder wat wils, maar altijd met een spetterend feest als hoofddoel.”

Van Bruiloft DJ is ID-DJ Entertainment uitgegroeid tot full-service evenementenbureau en een gevestigde naam in de trouw- en evenementenbranche. In 2018 is het bedrijf meerdere malen bekroond, zoals met de ‘Love Award’ voor Beste bruiloft DJ van Nederland en de regionale en landelijke ‘ZIWA Zankyou International Wedding Award’ in de categorie muziek. Samen met Corin is een geweldig bedrijf opgebouwd.

Begin 2020 is ID-DJ entertainment in handen van ondernemer Patrick Buijtenhuis. Hij is reeds vele jaren actief voor ons bedrijf en gaat dit met passie voortzetten.

In gesprek gaan met opdrachtgevers en een dan een compleet event helemaal naar wens creëren is het doel van het bedrijf.

IMG-20200212-WA0001 kopie

Maak kennis met de mensen die ervoor gaan zorgen dat je event één van de leukste wordt die je ooit hebt meegemaakt.

z0419

Dennis van den Hoogen

Ondernemer, spreker, presentator

Getrouwd met Corin en trotse vader van Bob en Ida. In 2002 trotse oprichter van ID-DJ Entertainment. Jarenlang heeft Dennis ID-DJ als hobby/bijbaantje gedaan. Van zijn hobby heeft hij zijn werk gemaakt en in 2013 heeft hij zich volledig op het ondernemerschap gestort. “Wat een fantastisch plan. Als ondernemer zit ik volledig op mijn plek. Het onderhouden van klantcontacten en het uitbreiden van mijn zakelijk netwerk, maar ook het organiseren en draaien van evenementen zijn helemaal mijn ding.” Sinds januari 2020 is ID-DJ in handen van een nieuwe eigenaar maar Dennis blijft achter de schermen nog actief met zijn passie voor ID-DJ

Motto: “Er is elke dag wel een reden voor een feestje! Jij als opdrachtgever hebt er geen omkijken naar!

Passie: “In mijn vrije tijd ga ik graag op bezoek bij vrienden of lekker uit eten. Maar het allerliefst zit ik op mijn bootje. Sinds 2016 zijn we de trotse bezitters en sindsdien zijn we verk(n)ocht! Onze plek om te ontspannen.

z0427

Corin van den Hoogen

Ondernemer, eventplanner

Getrouwd met Dennis en trotse moeder van Bob en Ida. Corin waagde in 2013 de stap en zegde haar vaste baan op voor het fulltime ondernemerschap. Nu is ze trots eigenaar van BijCorin in Barneveld. Ook toch wel een spannende onderneming. “We hebben een bloeiend en groeiend bedrijf onder Patrick zijn hoede overgedragen met een jong team, dat hem waanzinnig goed ondersteunt. Dit team is van onschatbare waarde, want zonder hadden wij dit nooit kunnen bereiken.

Motto: “Wij zijn er bij tijdens de voorbereidingen, tijdens het evenement en tijdens de evaluatie. Je kunt alles aan ons overlaten.”

Passie: “In mijn vrije tijd ga ik graag een avondje uit, lekker uit eten, dansen, gezelligheid om ons heen. Ook vind ik het heerlijk om een dagje aan het strand of op het water te vertoeven.