IDDJ-LOGO-TRANSPERANT

ID-DJ Entertainment heeft een groot aanbod aan bruiloft DJ’s, disco DJ's, feest DJ's, allround DJ's, bekende DJ's enz.

Onze artiesten staan voor je klaar om jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsevenement, personeelsfeest of themafeest fantastisch te maken. In verschillende muziekgenres zoals pop, jazz, soul, rock en Nederlandstalig.
De danseressen verzorgen een spectaculaire dansshow. Zij kunnen begeleid worden door verschillende genre's muziek en de outfit en het decor zijn af te stemmen op jouw wensen.
Door een live muzikant te boeken voor jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsevenement, personeelsfeest of themafeest, maak je het feest net wat specialer.
Onze entertainers geven optredens met veel interacties met het publiek. Het geeft een feestavond een extra dimensie, na het optreden zit de stemming er goed in.
De presentatoren van ID-DJ Entertainment hebben diverse stijlen in presentatie en kunnen ook als moderator en gastheer optreden.
Een hartelijk ontvangst met een stralende lach op jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsevenement, personeelsfeest of themafeest? De hostesses dragen zorg voor een gastvrije ontvangst en blijven aanspreekpunt voor jouw gasten tot het vertrek.

Het evenement valt of staat met de keuze van de omlijsting.

Voor iedere bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsevenement, personeelsfeest of themafeest heeft ID-DJ Entertainment DJ’s, (bekende) artiesten en muzikanten waarbij een vette beat of mooie achtergrondmuziek toepasselijk is.

DJ’s, (bekende) artiesten en muzikanten kunnen op veel verschillende gelegenheden worden ingezet en hebben een grote diversiteit aan muziek die aan uw muziekwensen voldoen. De DJ’s, (bekende) artiesten en muzikanten die je via ID-DJ Entertainment boekt, houden rekening met de muziekwensen van u en van het publiek, zo is het een gegarandeerd geslaagd feest. Van een geweldige (cover)band tot bekende artiesten en dj’s, een goede spreker op een bedrijfsevenement of gastvrouwen , ID-DJ Entertainment regelt het allemaal! ID-DJ Entertainment staat garant voor professioneel entertainment!

Bekijk hier ons aanbod

Hieronder vind je het ID-DJ Entertainment aanbod van artiesten (muzikanten, vocalisten, dansers en sprekers). Lastig om te kiezen? Neem dan contact met ons op.

Alles
Artiest
DJ