NQ7A4818

Trouwfeest

Jullie trouwfeest moet een feestelijk moment zijn met familie en vrienden. Zodra je een datum hebt vastgesteld, kun je op zoek gaan naar de leukste, persoonlijke invulling voor jullie huwelijksfeest.

De keuze voor muziek op jullie huwelijksfeest is heel belangrijk. Van een bruisend knalfeest tot een intieme avond met de aankleding naar jullie wens.

Een DJ boeken voor je bruiloft is nog best lastig. Het is maar goed dat jullie bij ID-DJ Entertainment aan het juiste adres zijn: ID-DJ Entertainment is bekroond met de Love Award voor ‘Beste Bruiloft DJ van Nederland’ en de regionale en landelijke ‘ZIWA Zankyou International Wedding Award’ in de categorie muziek. En niet zomaar: ID-DJ Entertainment heeft DJ’s met ervaring, die dé klik maken met het publiek en feilloos aanvoelen wat het publiek wil!

Afhankelijk van het soort feest en de gasten kiest men vaak voor een live-band of een DJ, of een DJ gecombineerd met een live zangeres of live muzikant zoals een saxofonist. Alle muzikanten zorgen voor interactie met het publiek. Hoe leuk is dat!? Wat te denken van een originele openingsmix!? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast denken we graag mee naar een unieke invulling van de avond. Neem vrijblijvend contact op.

wedding-1605322

DJ's en artiesten

Bekijk hier onze mogelijkheden voor op jouw feest!