Orlaco_165

Ook dit kunnen we regelen ...

Foto's en video's geven een mooie herinneringen aan bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsevenement, personeelsfeest of themafeest.

ID-DJ Entertainment biedt verschillende mogelijkheden om uw evenement op foto en video vast te leggen. Een professionele foto- of videograaf weet precies de juiste momenten vast te leggen. Hiermee creëert hij een waardevolle herinnering voor jou. Een extra leuk attribuut op jouw feest is natuurlijk de fotobooth. Deze is er in verschillende vormen en maten met verschillende resultaten. Met de een worden de foto's gepersonaliseerd afgedrukt, de ander bewaard ze digitaal voor jou en er zijn er zelfs bij waarmee je .gifjes kunt maken. Jouw gasten zullen zich ook echt kunnen vermaken met de verschillende fotobooths. Ook leuk voor het gastenboek natuurlijk. Zo hebben jij en jouw gasten meteen een leuk aandenken. Het videogastenboek spreekt voor zich, dit gastenboek bestaat uit filmpjes van jouw gasten.

Extra leuk:

  • Voeg fotoprops toe
  • Vul gelijk een gastenboek met de vrolijke fotostrips
  • Gebruik de foto’s naderhand voor een fotoalbum
  • Wordt nog enthousiaster door begeleiding van een host
  • Deel de foto’s op social media

Voor een blijvende herinnering aan bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsevenement, personeelsfeest of themafeest informeer je het best naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee en we staan je graag te woord. Take a prop & ....

Say cheese!