Mevrouw-die-vingers-in-oren-stopt (M)-min

Het verschil tussen ID-DJ Entertainment en een online DJ Bedrijf?

Wat is het verschil tussen ID-DJ Entertainment en een online DJ bedrijf?

Het wezenlijke verschil tussen ons bedrijf is dat wij onze dj’s persoonlijk kennen en dat wij samen met deze kwaliteit-dj’s de prijs: ‘Beste bruiloft DJ van Nederland’ hebben gewonnen. Wil je persoonlijk contact met een dj van ons? Dat kan. Wij kennen elke dj persoonlijk. Vorig eigenaar Dennis van den Hoogen heeft de dj’s, die bij ons team draaien, persoonlijk aangenomen wat voor persoon het is en wat zijn of haar kwaliteiten zijn. Daarna hebben Dennis van den Hoogen, Patrick Buijtenhuis en ervaren collega-dj’s van ID-DJ een avond samengedraaid met de ‘nieuwe’ dj in de pool. Wat is zijn uitstraling, hoe is zijn presentatie, wat is zijn keuze van muziek, hoe vermaakt hij zijn gasten EN.. staat de dansvloer vol? Met een volle agenda door mond tot mond reclame en ons credo: ‘Van een feest - komt een feest’ hebben wij een volle agenda.

Wat is dan een online DJ bedrijf?

Online DJ bedrijf is een online marketingbedrijf wat DJ-diensten aanbied in diverse prijscategorieën. Met dure marketingkosten, talloze Google campagnes lokken ze mensen naar hun website. Je vind ze bovenaan in Google, niet door mond tot mond reclame.

Hoe komen ze dan aan dj's?

Je bent dj, je meld je online aan, je geeft je tarief door schrijft je profiel en that’s it, Voor de aangemelde dj komen de boekingen binnen en er is geen persoonlijk gesprek of proofing door het online dj bedrijf. Op basis van reviews, welke worden gegenereerd, worden onervaren dj’s ingezet. Klachten worden afgehandeld door een getrainde klachtenafdeling. Niemand die bij het online DJ bedrijf werkt heeft ooit op een bruiloft of evenement gedraaid. Zij zijn tussenpersoon en wie of voor wat voor manier de dienst wordt verricht, dat maakt niet uit. Als de kassa maar rinkelt. In coronatijd was er geen mogelijkheid om feesten te geven. Veel mensen verveelden zich en leek het leuk om dj te worden. Onervaren personen zonder enige draai-ervaring staan straks voor een groep mensen die een echt feest wensen. Heus, er zullen ervaren dj's tussen zitten maar die spoeling is dun. Anders hadden zij wel bij een bedrijf gedraaid met een sollicitatie procedure en proofing. Belt u maar eens naar het online DJ bedrijf en vraag of je de dj voor je feest kunt spreken. Het antwoord luidt: 'Helaas kan ik u niet helpen of doorverbinden'.

Wilt u uw bruiloft, de belangrijkste dag in uw leven, uw 50e verjaardag of evenement laten uitvoeren door iemand die de kwaliteiten van het uitvoerend persoon niet persoonlijk kent?

ID-DJ Entertainment staat garant voor professioneel entertainment!

Kies voor ID-DJ Entertainment, een bedrijf met prijswinnende dj’s en het keurmerk trouwen. Niet voor een marketing concept zonder enige kennis van zaken en persoonlijk contact tussen opdrachtgever en dj.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.