Nieuwe website in de maak

NIEUWE WEBSITE VOOR ID-DJ ENTERTAINMENT

Na 3 jaar is het weer eens tijd voor een nieuwe website! Na alle ontwikkelingen in het bedrijf is het huidige ontwerp niet meer toereikend en is het tijd voor verandering. Met een nieuwe vormgeving, ontstaat er een lichte, frisse website, die past bij deze tijd. Het design is overzichtelijker en informatie is nog makkelijker te vinden voor jouw bruiloft, verjaardag of jubileum. Natuurlijk voldoet de nieuwe site ook aan alle huidige wetgeving, waaronder de AVG/privacywetgeving en cookievoorschriften.

De website wordt ontworpen door Remco Weeber van Park23 uit Hoevelaken. Remco verzorgd al jaren het onderhoud van onze sites en de bouw van nieuwe websites. Hier hebben wij een betrouwbare partner in gevonden. De teksten worden herschreven door Maureen van Goethem van MC4Design uit Hoevelaken. We kijken er naar uit de nieuwe site aan jullie te presenteren. Ook Maureen is geen onbekende van ons. We hebben jaren samengewerkt voor het Glazen Huys Nijkerk en ook uit haar werk voor de Nijkerkse pers hebben wij regelmatig contact.

We kijken er naar uit de nieuwe website aan jullie te presenteren. Nog even geduld, eind november is het waarschijnlijk zover!

Archieven