ZIWA Zankyou International Wedding Award voor ID-DJ Entertainment

IWA Zankyou International Wedding Award is de tweede landelijke award in 2018 voor “De Beste Bruiloft DJ van Nederland”!

Op 4 oktober jl. werd ID-DJ Entertainment uit Nijkerk wederom verrast met de winst van een Award in de trouwbranche. Ditmaal de ZIWA Zankyou International Wedding Award in de categorie muziek, regio Gelderland.

De regionale ZIWA Award winnaar komt tot stand door stemmen van bruidsparen en leveranciers uit de trouwbranche. Dennis en Corin van den Hoogen waren blij verrast met de winst: “wij hebben ons niet aangemeld voor deelname. Zelfs zonder onze oproep voor stemmen hebben andere trouwleveranciers en bruidsparen dus uit henzelf op ons gestemd. Dit maakt de winst wel extra bijzonder. Voor ons is dit een teken dat we goed bezig zijn en veel tevreden opdrachtgevers hebben!”

2018 is een heel mooi jaar voor het bedrijf. Met ruim 15 jaar ervaring en meer dan 1500 bruiloften en het Keurmerk Trouwen op zak won ID-DJ Entertainment begin dit jaar al een Love Award voor Beste Bruiloft DJ van Nederland. “Je kan wel zeggen dat we in een goede flow zitten.”

Zankyou is een online platform waar aanstaande bruidsparen kunnen kennis maken met mogelijke leveranciers voor hun bruiloft. Elk jaar organiseren zij de ZIWA Zankyou International Wedding Awards. De regionale winnaars worden bepaald door stemmen van bruidsparen en trouwleveranciers. De landelijke winnaar wordt bepaald door een vakjury.

ID-DJ Entertainment heeft ook een vermelding op de website van Zankyou. De vermelding vind je hier. Voor het lezen van reviews, verwijzen wij je graag naar de pagina met referenties op onze eigen website.

Archieven