Weekimpressie – Na zomer BBQ en 25 jarig Huwelijk

Bruiloften

Ook deze week mocht de Beste Bruiloft DJ van Nederland weer aantreden! ID-DJ Entertainment was bij 3 super gezellige bruiloften om de muzikale omlijsting te verzorgen. Zo waren we voor twee bruiloften bij Moeke in Nijkerk en ook bij Kaap Flevo in Zeewolde.

25 Jarig Huwelijk

Ook hebben we bij Pitch & Putt aan strand Horst in Ermelo een 25-jarig huwelijk mogen verzorgen. Deze 25 jaar samen moet natuurlijk goed gevierd worden. Daar hebben onze DJ’s voor gezorgd met heerlijke 80’s & 90’s en Nederlandse meezing muziek! Precies zoals het jubilerende koppel wilde, getuige hun review: “Mede dankzij ID-DJ Entertainment genoten van een superavond met veel heerlijke jaren 80 dansnummers. Voor ons was dit een TOP-avond. THANKS!”

Café de Molenaer

Ook was er dit weekend weer een super gezellig feest bij Café de Molenaer in Ermelo. Omdat de Café de Molenaer het weekend goed wil beginnen heeft ID-DJ Entertainment hier de hele avond heerlijke hits gedraaid en er een feest van gemaakt!

Nijhof

Bij de Nijhof was vond dit weekend de Nazomer BBQ plaats. Het hele weekend is er lekker gebarbecued en zijn er diverse demonstraties geweest. Bij deze gezellige BBQ heeft ID-DJ Entertainment de muzikale omlijsting gedaan. Ondanks dat het september is hebben we heerlijk weer gehad en hierdoor dus een fantastisch nazomer weekend.

Archieven