Weekimpressie – Drakenbootrace en feest met Jeroen van der Boom

Bruiloft

De Beste Bruiloft DJ van Nederland staat elke week weer klaar om jullie huwelijksfeest tot een groot succes te maken. Deze week waren we voor een hele mooie bruiloft bij de Kalkovens van Fletcher Nautisch Kwartier. Deze locatie is perfect voor jullie huwelijksfeest door de mooie zaal en locatie. Een DJ kan natuurlijk niet ontbreken tijdens jullie huwelijksfeest. ID-DJ Entertainment weet precies waar het publiek voor in is en laat iedereen de dansvloer op gaan!

Open Top Trouwlocatie Route

Afgelopen zondag was ID-DJ Entertainment weer  op 2 prachtige locaties te vinden. Bij Hoeve Sparrendam in Hoevelaken en Het Spaanse Hof in Den Haag. Deze mooie trouwlocaties hebben zondag tijdens de open trouwlocatie route hun deuren geopend, zodat aanstaande bruidsparen geheel vrijblijvend kennis konden maken met de locatie. Bij deze officiële trouwlocaties kan de Beste Bruiloft DJ van Nederland als preferred supplier natuurlijk niet ontbreken!

Bedrijfsfeest

Ook waren we afgelopen zaterdag bij Fort H in Muiden om te draaien op het super gezellige bedrijfsfeest van Interfer ter ere van hun 40-jarig jubileum. Dit bedrijf dat bevestigingsmateriaal en hang- en sluitwerk levert heeft hiernaast ook verstand van feestjes bouwen! Met Jeroen van der Boom en de muzikale ondersteuning van onze DJ’s met verstand van zaken was het zeker een avond om niet te vergeten!

Familiefeest P.R.O.O Sound

ID-DJ Entertainment was samen met Saxo P-Air te vinden bij een super gezellig familiefeest. Met ID-DJ Entertainment en Saxo P-Air heb je een gouden combinatie te pakken! Dit was te horen ook! Met een top avond als eindresultaat!

Café de Molenaer

Vrijdagavond betekent party-avond bij Café De Molenaer in Ermelo. En wie is daar dan beter in dan ID-DJ Entertainment!? Met onze DJ achter de draaitafel ging het dak er af.

Eetcafé De mens

Bij Eetcafé de mens in Zeewolde was weer de maandelijkse Pop Quiz! De Pop Quiz gemaakt door quizmasters is het leukste spel om te doen met jou vrienden. ID-DJ Entertainment heeft hier niet allen de techniek geleverd maar ook de presentatie verzorgd en natuurlijk zorgen wij voor een eerlijk verloop van de telling met een onpartijdige teller. De teams speelden goed tegen elkaar op en hebben er dit keer een spannende Pop Quiz van gemaakt!

Drakenbootrace

Zaterdag vond de Drakenbootrace plaats bij Watersportvereniging De Zuidwal. 13 Teams peddelden op het ritme van de trommelaars voor op de boot om zo snel mogelijk bij de finish te komen. Met versierde boten en de muziek van ID-DJ Entertainment was het compleet. Ondanks het weer was het een gezellige en spannende Drakenbootrace, die ’s avonds feestelijk werd afgesloten met een knalfeest! De voetjes van de vloer en de leden stonden weer als vanouds op de tafel!

Archieven