ID-DJ Entertainment Impressie

Het was een drukke week voor ID-DJ Entertainment, dus tijd voor een nieuwe impressie.

 

BNI

Dinsdag 3 mei begon Dennis de week met de BNI Bach bijeenkomst. Een begin van een drukke week. Heeft u interesse om eens een inspirerende ontbijtsessie bij te wonen? Neem gerust contact met ons op.

 

Verjaardag

Deze week 2 verjaardagen mogen draaien. Op woensdag hebben wij mogen draaien op een 50e verjaardag. Natuurlijk na de 2 minuten stilte in acht genomen te hebben. Het was een heel geslaagd feest bij op een prachtige thuislocatie. Met een mooie live optredens van mr. Saxo P-Air en de Sharingbox fotobooth heeft overuren gedraaid! Reactie van de Abraham: “Jullie hebben mij maar ook al onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Dankjewel”.

Op donderdag was de volgende verjaardag. Dit was ook weer een gezellig en geslaagd feestje in Het Atelier te Nijkerk.

 

Meidenboot

Op een prachtige, vrijdagmiddag was het weer zo ver... We mochten alweer voor de vierde keer op pad tijdens de Botterrace 2016 in Spakenburg met de meiden boot! Het jaarlijkse evenement bij Rederij de Zuidwal. Leuke plaatjes gedraaid en de botters warm onthaald bij binnenkomst met het prachtige weer en de gezellige sfeer! Volgend jaar zijn we er weer bij.. Wie gaan er nog meer mee?

 

Bruiloft

Vrijdagavond hebben wij gedraaid op een bruiloftsfeest. Het was weer prachtig verzorgd bij de Salentein te Nijkerk. Het was een geweldig feest met optredens van mr. Saxo P-Air.

 

Zaterdag stonden er weer 2 bruiloften op de planning. De eerste bruiloft van de dag vond plaats in de Roode Schuur te Nijkerk. De 2e bruiloft vond plaats bij Moeke in Rhenen. In verband met de Giro dit weekend een drukte op de weg, maar zoals altijd was alles ruim op tijd klaar voor het feest.

 

Bock bier

Zaterdag een gezellige middag in Old Niekark met ID-DJ in combinatie met mr. Saxo P-Air. Voor een heerlijke zaterdagmiddag Bock in fantastische sfeer moest je hier zijn afgelopen zaterdag.

Leave a comment


Archieven