Weekimpressie

Deze week was de eerste uitzending in de aanloop voor het Glazen Huys uitgezonden! Ook was er een groot feest en een eindejaar bijeenkomst voor alle medewerkers van ID-DJ Entertainment.

Glazen Huys Nijkerk

Deze week begon met de eerste live uitzending voor het Glazen Huys Nijkerk (In de eerste aanloop), deze uitzending werd uitgezonden van de studio van VOC. De uitzending was van 11:00 tot 13:00. De uitzendingen zullen elke zaterdag zijn tot het Glazen Huys begint. Dit jaar wordt alweer de vierde editie van het Glazen Huys Nijkerk gehouden, de goede doelen die deze editie gekozen zijn, zijn: Voedselbank Nijkerk, Dierenambulance Nijkerk en Stichting Leergeld Nijkerk. Stichting Leergeld Nijkerk is dit jaar opgericht en daarom zeker niet te missen als goed doel dit jaar. Het Glazen Huys is op 12 december tot 17 december. Dit jaar is het Glazen Huys Nijkerk dubbel zo groot en we gaan natuurlijk voor een nog betere editie dan vorig jaar!

Super feest

Op 13 november was er een groot feest in de Roode schuur te Nijkerk. De een was 60 geworden, de ander 70, en samen 30 jaar getrouwd! DE reden om een super feest te houden. Het thema van het feest was 60/70’s wat natuurlijk perfect aansluit op de mijlpalen die gevierd werden. De gasten waren natuurlijk feestelijk gekleed in deze stijl! ID-DJ Entertainment heeft hier voor de muziek gezorgd in samenwerking met het live-duo Lieke Grey en William Smulders. Het was een top feest dat zeker geslaagd was. De Roode schuur is een fantastische locatie voor een groot feest zoals deze, er is keus uit 4 prachtige zalen dat geschikt is voor ieder feest.

Eindejaarsbijeenkomst

Deze dag was er ook een eindejaarsbijeenkomst/ borrel voor alle medewerkers van ID-DJ Entertainment! Deze bijeenkomst werd gehouden in ’T Koetshuis te Nijkerk. Er zijn nieuwe ontwikkelingen doorgenomen maar er was vooral veel gezelligheid en enthousiasme!

Leave a comment


Archieven