Weekimpressie hoogseizoen trouwen

Weekimpressie – Hoogseizoen trouwen

Weken met vol gas. Perfect weer en het hoogseizoen is volop aan de gang!

 

Feest

De gezelligheid en feestelijkheid kon niet op. Er hebben heel wat bruiloften plaats gevonden. Je kan zien dat het hoogseizoen trouwen weer is begonnen. We hebben Bruiloften en feesten gehad in Nijkerk, Leusden, Barneveld, Amersfoort, Zeewolde, Voorthuizen, Alphen a/d Rijn, Woudenberg en Biddinghuizen. Onze Dj Had hulp gehad van de kleinere gasten op een huwelijksfeest in Renswoude Er was een geweldig feest omdat een koppel al 50 jaar getrouwd is! Ook hebben wij het feest van een 25 jarig huwelijk mee mogen maken. Hierbij willen wij iedereen van harte feliciteren!

 

Haringparty’s

Afgelopen weken zijn er weer 2 gezellige Haringparty’s geweest. De ene was in Old Niekark in Nijkerk in samenwerking met Vishandel G van de Mheen of Spakenburg op 15 Juni was een gezellige avond waar lekker gekletst is. Jammer dat het regende en hard onweerde maar het was een interessante avond met gezelligheid en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. De andere Haringparty  vond plaats bij de Roode Schuur in Nijkerk op 22 Juni in samenwerking met accountantsbureau Krijkamp Den Oude. Ook hier was het een gezellige avond.

 

 

Vaderdag

Met vaderdag was het een en al gezelligheid bij Telstar Surfclub in Ermelo. De vaders werden deze dag extra verwend. Het was tropisch weer en dat was te zien aan de drukte. Eerst met papa naar het water en daarna nog even wat drinken bij de club met heerlijke achtergrond muziek werd het een heel feest. Niet alleen kon er wat gedronken worden, er was ook de mogelijkheid om een steak te eten en er waren spelletjes zoals spijkerslaan. Voor de jongere kinderen onder ons was er een springkussen waar de kinderen zich heerlijk op konden uitleven. De vaders waren helemaal blij. En de sfeer zat er lekker in.

Leave a comment


Archief