Open Huis

Op maandag 3 april 2017 zet Omroep N vanaf 08:00 uur de deuren open van haar studio aan het plein 2E in Nijkerk. Een ieder die belangstelling heeft kan die dag achter de schermen van de omroep meekijken.  

Nieuwe programmering

Dit open huis is tevens het startschot voor een vernieuwingsslag in de radioprogrammering van Omroep N, waaronder een groot aantal nieuwe radioprogramma’s. Zo wordt onder andere een start gemaakt met twee nieuwe ochtendprogramma’s; ”Uit de Veren” en “de ochtendfinale”. Ook zijn er vele andere nieuwe programma’s zoals “de Niels en SimonShow, ”Hits from te heartland” en “kids fm”. Naast deze nieuwe programma’s kunt u ook nog altijd luisteren naar de vertrouwde programma’s als “sportmatinee”, “de ondernemer”, “the weekend vibe”, “the Soul express” en slaapwandelen.  

Met de komst van de nieuwe programmering zal OmroepN meer aandacht besteden aan nieuws en informatie uit de eigen regio.   De nieuwe -rijk gevulde programmering-  is mogelijk omdat in de afgelopen maanden veel nieuwe medewerkers zich hebben aangemeld bij de omroep. Hieronder ook een aantal mensen die hun sporen hebben verdient bij landelijke omroepen.   ‘Het beloofd een feestelijke dag te worden die we willen vieren met medewerkers en belangstellenden. De lokale omroep heeft een belangrijke taak in de lokale gemeenschap met het brengen van sport, politiek, nieuws en informatie. Met de nieuwe medewerkers en programmering kan OmroepN daar goed invulling aan geven” aldus Lex Durlacher, bestuurslid programmatische zaken.  

Barry Paf

Omroep N ontvangt een speciale gast tijdens de eerste uitzending van het nieuwe ochtendprogramma “De Ochtendfinale”. Er schuift vanaf 11.00 uur een bekende radio DJ aan. Barry Paf presenteert dan samen met Dennis & Corin van den Hoogen het tweede uur van “De Ochtendfinale”. Hierin ontvangen zij ook Peter Wanningen van het beste reisbureau van Gelderland, TUI Nijkerk voor de vakantie-tip van de week! Ook wordt er contact gelegd met Roderik van der Waals, chefkok bij Eetcafé Old Niekark voor de lunch-tip van de dag.   Bovendien heeft Barry Paf zijn medewerking verleend aan het inspreken van de nieuwe jingles voor Omroep N.  

Nieuwe huisstijl

Naast de nieuwe programmering word tevens de nieuwe huisstijl en radiovormgeving gelanceerd.  

Meeluisteren

Meeluisteren kan via www.omroepn.nl of op de kabel 106.8 fm.