Bruidsbeurs Nederland – Nijkerk

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk opent op 5 februari zijn deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de bruidsbeurs van Bruidsbeurs Nederland. Ook ID-DJ Entertainment is hierbij aanwezig. Als “huis dj” van deze locatie kan deze beurs natuurlijk niet op onze agenda ontbreken. Zeker in het hoogseizoen is bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur wekelijks minimaal 1 bruiloftdj van ID-DJ Entertainment te vinden.

Op deze beurs kunt u de romantische sfeer van de locatie proeven, in contact komen met een breed scala aan trouwleveranciers en natuurlijk de mooiste trouwjaponnen bekijken tijdens de bruidsmodeshow verzorgd door Susils Bruidsatelier & muzikaal begeleid door ID-DJ Entertainment. Ook ziet u op de catwalk hoe u, met een beetje hulp van Dansschool Badabounce Streetdance Nijkerk, het trouwfeest met originele openingsdans laat starten!

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is vanouds dé trouwlocatie uit de regio Nijkerk (Gelderland), nabij De Veluwe, en die reputatie maken zij graag waar. De Roode Schuur heeft werkelijk alles in huis om uw bruiloft onvergetelijk te maken. De Roode Schuur is tevens een officiële trouwlocatie van de Gemeente Nijkerk.

5 februari zijn alle zalen te bezichtigen en zijn er een aantal (bruids)suites geopend. De Roode Schuur verzorgt ook enkele rondleidingen.

Toegang is gratis!
Kijk voor meer informatie op
https://bruidsbeursnederland.nl/bruidsbeurs/bruidsbeurs-nederland-nijkerk/

Leave a comment


Archief