Feesteijke Opening Nieuwe Haven De Zuidwal

Zaterdag 8 april wordt de nieuwe haven van Zeil- en Moterboot Vereniging De Zuidwal in Nijkerk feestelijk geopend. Tussen 13.00 en 17.00 uur vinden de festiviteiten rond het in gebruik nemen van de nieuwe haven plaats in en om het water bij De Zuidwal. De officiële openingshandeling wordt om 15.00 uur verricht door de heer Renkema, burgemeester van Nijkerk en Paul Verhoog, voorzitter van Zeil- en Motorboot Vereniging De Zuidwal.

 

Een team van vrijwilligers vormt de evenementencommissie van de vereniging. Zij hebben hard gewerkt om een fantastisch evenement neer te zetten met de expertise en onder leiding van ID-DJ Entertainment. Zij nodigen u dan ook van harte uit dit bijzonder feestelijke evenement mee te vieren.

 

Jong en Oud

De feestelijkheden zijn leuk voor jong en oud. Er is een leuke braderie met diverse standhouders,  nautische markt en gezellig foodplein, waar iedereen aan zijn trekken komt. Gedurende de dag vinden er een aantal loterij rondes plaats, waarmee fantastische prijzen te winnen zijn. Een hogedrukreiniger tot plantenbon en van wijnpakket tot jacuzzi. Ook is er een vol muziekprogramma en kunt u zich laten vereeuwigen door een karikaturist.

 

Voor de kinderen zijn er ook genoeg activiteiten. Zo kunnen zij een klompenbootje verven, ballonnen oplaten en op het water lopen in grote waterballen. Papa en mama mogen dat natuurlijk ook proberen. Daarnaast is er een springkussen, speeltuin en een ballonnenclown.

 

Programma

13.00                    start braderie en festiviteiten

13.00 – 15.00    diverse optredens Zeemanskoor Nijkerks Welvaren

15.00                    officiële opening door Burgemeester Gerard Renkema, gevolgd door een toost en  ballonnen oplaten.

15.00 – 17.00    diverse optredens Aristakes, Nijkerks bekendste pianist en NS stationpianist van het jaar

13.00 –  17.00     verschillende loterij rondes en gezellige muziek van ID-DJ Entertainment

17.00                     einde festiviteiten en start besloten feest voor de leden van de vereniging. Een mooi moment om het nieuwe vaarseizoen in te luiden

 

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd om dit feestelijke moment mee te vieren. Het is mooi weer om te fietsen, maar komt u liever met de auto, ook geen probleem. Er kan gratis geparkeerd worden langs de weg Hulckesteijn, tussen Bad Hulckesteijn en De Zuidwal. Let op: deze weg is speciaal voor de opening vrijgegeven. Dit is een eenrichtingsweg. Ook kan er gratis geparkeerd worden bij Het Strandhuys, u wordt hierin begeleid door professionele verkeersregelaars. Als u slecht ter been bent, wordt u door de tuktuk pendelservice van My Tuk naar het evenemententerrein vervoerd.

Leave a comment


Archief