Feestmaand December 2017

December is dé maand van de bedrijfsfeesten en kerstborrels. Naast Nijkerk on Ice is de ID-DJ Entertainment Groep in de maand december dan ook erg druk geweest met heel veel andere evenementen.

 

Glazen Huys 

ID-DJ Entertainment heeft zich weer ingezet voor de goede doelen van het Glazen Huys in Nijkerk. Het Glazen Huys heeft dit jaar maar liefst een bedrag van €21.969,36 opgehaald! Dit bedrag gaat naar een aantal goede doelen waaronder Hospice Nijkerk, de Voedselbank en Hello You. ID-DJ Entertainment heeft hier een steentje aan bijgedragen, zo was Dennis van den Hoogen meerdere malen te horen op de radio.

 

kerstborrels & bedrijfsfeesten

December is natuurlijk de maand van de bedrijfsfeesten en kerstborrels, ook hier is de ID-DJ Entertainment Groep dit jaar volop mee bezig geweest. Zo heeft de ID-DJ Entertainment Groep onder andere de kerstborrel van Orlaco op 15 December georganiseerd.

 

Het thema van de kerstborrel van Orlaco was Winterfestival. Een heel erg leuk en geschikt thema! Er waren verschillende foodtrucks te vinden, er was genoeg entertainment aanwezig en natuurlijk was de winterse aankleding prachtig. Het was een erg geslaagde kerstborrel met maar liefst 170 personen.

 

De kerstborrel werd op eigen locatie gehouden en de ID-DJ Entertainment Groep heeft hierbij voor de complete organisatie gezorgd. De borrel werd gehouden in een grote tent met mooie en winterse inrichting en aankleding waardoor er een gezellige sfeer werd gecreëerd. Hierbij kunt u denken aan onder andere de catering van dranken en diner, bar, geluid, techniek, verlichting, podium, tenten, tafels, verlichte dansvloer, garderobe, kerst aankleding, een rode loper, personeel, transport en op/afbouw. Bovendien waren DJ Barry Paf en Mr. Saxo B aanwezig om er een knallend feest van te maken.

 

Naast de kerstborrel van Orlaco hebben wij ook nog bedrijfsfeesten en kerstborrels mogen organiseren in onder andere de Bildenberg, het Ketelhuis en de Roode Schuur. Dit waren stuk voor stuk knallende feesten met onze eigen ID-DJ toppers en Saxofonist P-air.

 

Onze eigen kerst dj’s hebben 4 dagen lang heerlijke plaatjes gedraaid op de kerstmarkt in Utrecht en Amsterdam. Het was gezellig druk en er hing een heerlijke winterse sfeer.

 

Ook heeft de ID-DJ Entertainment groep een prachtige product presentatie van de Evobus mogen organiseren.

Love Awards

Om niet te vergeten is ID-DJ Entertainment door Love Awards genomineerd als finalist voor beste bruiloft DJ. Uiteindelijk zijn wij geëindigd op de eerste plaats van Gelderland! En als kers op de taart werd ID-DJ Entertainment benoemd tot beste bruiloft DJ van heel Nederland! Wij zij erg trots en willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor het stemmen!!

Leave a comment


Archieven