Hello Beautiful - Amsterdam Bridal Event / Say Yes to the Dress

Hello Beautiful met Randy Fenoli van Say Yes to the Dress

Op 13 en 14 januari deed ID-DJ Entertainment mee aan het Hello beautiful – Amsterdam Bridal Event in het World Fashion Centre in Amsterdam. Dit event werd gepromoot en deels gehost door Randy Fenoli, bekend van Say Yes tot he Dress, de bekende televisieserie.

 

Randy Fenoli

Tijdens dit tweedaags event konden aanstaande bruiden zich oriënteren op alle mogelijkheden voor hun bruiloft en natuurlijk Randy Fenoli ontmoeten tijdens een meet & greet of tijdens een VIPmeeting een daadwerkelijke passessie met hem hebben. Wij hebben hem helaas niet persoonlijk gesproken, maar hebben wel zijn presentaties gevolgd. Wat doet hij dat leuk!

 

Say Yes to the Dress

Van fotograaf, tot weddingplanner, van trouwring tot bruiloft DJ aan alle facetten van de trouwdag werd gedacht. Natuurlijk maakten ook de trouwjurken een groot deel uit van de beurs. Tijdens de modeshow werden diverse merken jurken geshowd, waaronder een aantal jurken uit de eigen collectie van Randy Fenoli. Naast de modeshow waren er ook diverse workshops te volgen voor de bruiden to be.

 

Say Yes to the Fles

Voor de stand tijdens dit evenement heeft ID-DJ Entertainment een speciale banner laten ontwerpen door Visual Art & Design. Met vier man sterk stonden we, geheel gekleed in ID-DJ blauw, klaar om de bezoekers te ontvangen en informeren over de muizkale invulling van hun bruiloft. Onze stand sprong nog meer in het oog van de aanstaande bruidsparen door de enige echte blauwe ID-DJ Sparkling Party Bubbels! Dit is het nieuwe kado van ID-DJ Entertainment aan hun bruidsparen, oftewel: Say Yes to the Fles!

 

 

Trouwleveranciers

Naast een aantal leuke gespreken met aanstaande bruidsparen hebben we tijdens het event vooral ook veel leuke contacten gelegd met andere standhouders: Alva Velazques van Alvafotografie – Emotiefotograaf, Eva & Alexander van de Kiekjeskast, zij stonden met een hele gave fotospiegel en een leuke giffy booth en Kelly van Fletcher Trouwen. Tegenover ons stond het catering plein met heerlijke catering van D&F Catering & Events, Jill bedankt voor de goede zorgen!

 

RTL Boulevard

Als kers op de taart kwam RTL Boulevard langs op de beursvloer. Olcay Gulsen interviewde een vijftal standhouders, waaronder Dennis van den Hoogen van ID-DJ Entertainment. Uiteindelijk werd ons interview daadwerkelijk uitgezonden tijdens het trouwitem van RTL Boulevard op 14 januari jl. Trots dat wij daar als weddingexpert aan mochten bijdragen!

 

Onze korte video-impressie bekijk je via deze link: https://youtu.be/10RBiqDolHY

 

Leave a comment


Archieven