ID-DJ Entertainment en Susil’s Bruidsatelier nemen Bruidsbeurs Nederland over

Nijkerk – Onlangs heeft ID-DJ Entertainment uit Nijkerk samen met Susil’s Bruidsatelier uit Putten Bruidsbeurs Nederland overgenomen. Deze samenwerking tussen het entertainmentbureau en het bruidsatelier vormt een goede combinatie voor verdere professionalisering van Bruidsbeurs Nederland.

 

Bruidsbeurs Nederland

Bruidsbeurs Nederland organiseert bruidsbeurzen en bruidsshows door heel Nederland en biedt trouwspecialisten advertentiemogelijkheden op haar website. Het is een prachtige meerwaarde op alle organisatorische vaardigheden van het entertainmentbureau en de expertise van het bruidsatelier. Beide bedrijven hebben ruime ervaring in trouwbranche en zien het als een uitdaging om ook dit bedrijf voort te zetten met een frisse blik en nieuwe visie. De eerste bruidsbeurzen voor 2017 zijn al volop in ontwikkeling! Belangrijk is dat er op elke beurs iets te beleven is. Daarom vindt er altijd een modeshow plaats, maar bieden wij de bezoekers ook altijd de mogelijkheid tot het volgen van een leuke workshop.

 

Beursagenda

De allereerste vindt plaats op zondag 5 februari, tussen 11.00 en 16.00 uur, bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk! Entree is gratis voor bezoekers. Overige locaties, data en ontwikkelingen kunt u vinden op www.bruidsbeursnederland.nl of op de facebookpagina van Bruidsbeurs Nederland. Ook zijn er nog diverse mogelijkheden voor ondernemers in de trouwbranche die interesse hebben in deelname aan een of meerdere beurzen..

 

Susil’s Bruidatelier

Susan Teunissen en Gerda Elbertsen zijn bekende namen in de trouwbranche. Met hun bruidsatelier, Susil’s Bruidsatelier, hebben zij al vele bruidjes blij gemaakt met de meest prachtige trouwjurken van diverse merken en waren deze jurken al menige keer te bewonderen tijdens verschillende modeshows..

 

ID-DJ Entertainment

Dennis en Corin van den Hoogen zijn ook niet onbekend in deze branche. ID-DJ Entertainment, bekroond met het Keurmerk Trouwen, heeft in de afgelopen jaren al meer dan 1500 bruiloften mogen verzorgen. Van DJ tot saxofonist op de feestavond, maar ook als organisator en ceremoniemeester hebben zij al deze bruidsparen een onvergetelijke dag of feestavond bezorgd.

 

Bent u een trouwspecialist en heeft u interesse in deelname aan een van onze trouwbeurzen of een vermelding als trouwspecialist, neem dan contact met ons op via info@bruidsbeursnederland.nl of 033-3030771.

 

 

Leave a comment


Archief