ID-DJ Entertainment Impressie

Afgelopen week zijn er weer een aantal boekingen geweest met onder andere de wekelijkse BNI bijeenkomst, een technische ondersteuning, een verjaardag en natuurlijk niet te vergeten een fantastische bruiloft.

 

Op dinsdag ochtend was zoals elke week weer het wekelijkse BNI ontbijt aan de beurt.

In de avond was ID-DJ Entertainment aanwezig bij de radio-uitzending van de seizoensfinale van “De Ondernemer” bij VOC Lokaal op 106.8 FM. In De Ondernemer kwamen het afgelopen seizoen elke aflevering 2 ondernemers aan bod om over hun bedrijf en Nijkerk te praten. In deze laatste aflevering van het seizoen werden alle ondernemers die al eens in het programma zijn geweest uitgenodigd. Er werd teruggekeken en vooruit gekeken. Het eerste seizoen van dit succesvolle programma werd op deze manier feestelijk afgesloten. Het succesvolle Nijkerks radioprogramma wordt vanaf de start van het volgende seizoen, dit najaar, op alle kanalen van VOC Lokaal uitgezonden. Daarmee zullen ook ondernemers uit de andere VOC Lokaal-gemeenten aan bod gaan komen.

 

De week ging voor ID-DJ Entertainment verder op vrijdag 1 juli, er stond een super leuke bruiloft voor de deur! Hierbij verzorgde ID-DJ Entertainment de 2 trouwauto’s waarmee de bruid en bruidegom naar de locatie voor de ceremonie op hockeyveld in Baarn, waar zij elkaar onder toeziend oog van de genodigden voor het eerst zagen,  werden gebracht. Voor de bruidegom was het een hele verassing dat hij werd opgehaald met deze auto. Tijdens de ceremonie werd de muziek door Saxo P-Air ten gehore gebracht. Na de ceremonie werd er gezellig feest gevierd in The Club bij Hotel & Gasterij de Roode Schuur in Nijkerk. Direct na het diner, nog voor de openingsdans, stond de dansvloer al vol. Deze is niet meer leeg geweest. Wat een fantastisch feest! Als verassing trad Saxo P-Air  ’s avonds laat nogmaals op.

 

Op zaterdag 2 juli verzorgde ID-DJ Entertainment de technische ondersteuning tijdens een zakelijke bijeenkomst Bij Pitch & Put op strand Horst in Ermelo. ID-DJ leverde een geluidsset, beamer en scherm voor de presentatie.

 

Ook was er een 10 jarig huwelijks jubileum waarbij voor iedereen wat leuks was. Van een buikspreker en clown voor de kinderen tot Saxo P-Air en ID-DJ voor de volwassen.

 

Op zaterdag 2 juli werd de 18e editie van het Straatfestival in het centrum van Nijkerk afgesloten door ID-DJ Entertainment samen met Masters of Entertainment / Masters of Beauty.

Leave a comment


Archief