ID-DJ Entertainment Impressie

Deze week stond een keer niet helemaal in het teken van bruiloften, maar wel van gezelligheid. Onze leuke DJ’s hebben we op verschillende feesten voor een gezellige sfeer gezorgd. Met onder andere een leuke bruiloft, een jubileum, een verjaardagsfeest en het Flevonice Fun & Food Event.

Op donderdag 7 juli was er een prachtige bruiloft in het Ketelhuis in Amersfoort. DJ Norbert de Bot zorgde hier voor de leuke muziek, ID-DJ Entertainment heeft hier voor de DJ Booth en het licht en geluid mogen zorgen.

Op zaterdag 9 juli  hebben wij de complete opdracht mogen verzorgen voor een geweldige feestavond van 3 gezinnen die 25 jaar getrouwd zijn. Dit vond plaats op een mooie thuislocatie in Zeewolde. Wij hebben in het buitengebied op een prachtige locatie in het groen een grote “circustent” mogen plaatsen. Voor de inrichting, aankleding en catering hebben wij Frits Events ingeschakeld. Hij heeft een gezellige, zomerse sfeer gecreëerd.  Onze toppers Dennis en Ramon hebben heerlijke plaatjes gedraaid en gezorgd voor een volle dansvloer. Met dank aan Frits Events voor de goede zorgen en de perfecte bediening liep alles helemaal zoals het moest en was het heerlijk genieten.

Ook was er op zaterdag een leuk verjaardagsfeest in Stroe. Dit feest vond plaats op een prachtige boerderij. De gasten hebben allemaal erg genoten en onze DJ heeft er een knalfeest van gemaakt! Er werd gedanst tot in de late uurtjes.

Op zondag 10 juli stond ID-DJ Entertainment op het Flevonice Fun & Food Event. Dit is het nieuwste en gezelligste foodfestival van Flevoland! Deze dag stond in het teken van eten, drinken, muziek en gezelligheid bij Flevonice in Biddinghuizen. Op deze dag kon er kennis gemaakt worden met lokale boeren die hun producten presenteerden, stonden er foodtrucks met de lekkerste hapjes en drankjes en zorgde ID-DJ Entertainment voor de zomerse muziek en de gezelligheid. Flevonice zorgde zelf voor leuke sportieve activiteiten.

Leave a comment


Archief