ID-DJ Entertainment Impressie

Het was weer een leuke week voor ID-DJ Entertainment. Er waren 8 boekingen, waarvan 7 bruiloften en een Sarahparty. Onze DJ’s hebben het erg druk gehad.

 

Bruiloften

Het hoogseizoen voor bruiloften is echt weer volop aan de gang! De eerste bruiloft van de week was op donderdag. Het was op een leuke locatie, namelijk Beachclub Zeewolde. Op Vrijdag waren er vijf bruiloften op diverse locaties: de Roode Schuur in Nijkerk, Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede, Afslag 10 in Putten en nog een bruiloft in Enkhuizen. Het waren prachtige bruiloften op top locaties! Wat is het leuk om meer dan 800 gasten te vermaken met onze leuke muziek.

 

Onze bruidsparen laten vaak leuke reacties achter op onze website. Voor meer ervaringen van onze bruidsparen, kijk gerust eens bij de referenties op onze site.

 

Sarahparty

 

Zaterdag was er een leuke Sarahparty in Hotel & Gasterij De Roode Schuur. De Roode Schuur is een van onze vaste locaties. De 50e verjaardag werd gevierd in de nieuwe zaal: De Loods. De oude Countryzaal in de Roode Schuur is helemaal gerenoveerd en is nu de nieuwe zaal De Loods geworden. De Loods is een prachtige zaal met elementen van onder andere staal, hout en natuursteen. De zaal heeft een industrieel design en is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, een diner, verjaardagsfeest of bruiloft. Er staat een prachtige oude werkbank als ID-DJ Booth. Wij hopen hier nog veel feesten te vieren.

 

 

Leave a comment


Archief