ID-DJ Entertainment Impressie

De week is voorbij gevlogen met maar liefst 10 boekingen. Zo vonden er afgelopen week diverse bruiloften, een opening, een haringfeest en als voorzitter van het Glazen Huys hadden wij een teamuitje georganiseerd.

 

Boekingen
De week begon dit keer al op maandag. In de Roode Schuur in Nijkerk had Dennis een BBQ georganiseerd voor de leden van het Glazen Huys. Dinsdag 21 juni was er weer een boeking bij de Roode Schuur in Nijkerk met als thema “Haring Party”. Een super gezellig en druk bezocht evenement met onze (Hollandse nieuwe) top Saxofonist Boris Kloek. Naast de saxofonist mochten wij ook zorgen voor de muziek en de presentatie.  Zaterdag 25 juni hebben wij leuke plaatjes gedraaid bij de opening van NTC Nijkerk. Hier werden de nieuwe padelbanen geopend. Evert ten Napel, bekend van Fox Sport, heeft het officiële gedeelte van de opening verzorgd door middel van een praatje en het slaan van de allereerste bal. Padel is een combinatie van verschillende racketsporten. Het speelveld is een kruising tussen een tennis- en squashbaan, en ook het racket is iets anders. Er hing een erg leuke sfeer en het was een mooie opening.

 

Bruiloften
Woensdag begonnen we met de eerste bruiloft van de week, het feest werd gevierd bij de Salentein in Nijkerk. Op dit gezellige feest verzorgden wij de muziek, samen met onze saxofonist Boris Kloek. Ook zorgde onze sharingbox voor leuke foto’s van de gasten. Vrijdag waren er drie bruiloften waar wij de muzikale omlijsting verzorgden, bij de Mof in Leusden, een thuislocatie in Stoutenburg en bij de Weistaar in Woudenberg. Op de thuislocatie in Stoutenburg mochten wij de tent, de catering en natuurlijk de muziek verzorgen.  Zaterdag 25 juni waren er twee bruiloften waarvan één bij de Kooi in Bunschoten en één in Boxtel. Zondag vond de laatste bruiloft van deze week plaats bij Slot Doddendael in Ewijk. Het was een leuke maar ook drukke week, op naar de volgende!

Leave a comment


Archief