ID-DJ Entertainment: beste bruiloft DJ van Nederland

Beste bruiloft DJ van Nederland komt uit Nijkerk

Jeeeej!!!! ID-DJ Entertainment mag zich de beste bruiloft DJ van Nederland noemen. Tijdens de uitreiking van de Love Awards publieksprijs kwam ID-DJ Entertainment als winnaar uit de bus met een gemiddelde score van 9,7!

 

Aankondiging Love Awards

Ergens in oktober kregen wij een mailtje van de Love Awards. Wij waren genomineerd. “Nog nooit van gehoord”, “vreemd”, “is dit echt waar”, zijn zomaar een paar van de eerste reacties. Hier hadden we nog nooit van gehoord. Online begon men al gelijk de eerste kritiek te uiten: “Een publieksprijs, geen vakjury. Wat is dit nou waard?” Inderdaad, wat is dit nou waard? Dit is heel veel waard! Volgens ons is het het belangrijkste wat jouw publiek van je vindt. Daar doe je het uiteindelijk toch voor!? Dus besloten wij om mee te doen aan de Love Awards.

 

Stemronde

Na een stemronde tot 31 december met een oproep tot stemmen kregen wij het bericht: Jullie zijn provincie winnaar van Gelderland geworden! Om de award in ontvangst te nemen, kom je naar de feestelijke uitreiking met Kim Kötter op 1 februari in Utrecht. Bovendien maken jullie kans op de landelijke titel!

 

Love Award uitreiking

Erg nieuwsgierig naar de uitreiking, besloten wij er een gezellig avondje uit van te maken en met een klein deel van ons team de huldiging bij te wonen.  Aan de dresscode feestelijk was zeker voldaan. Bij City Sense in Utrecht werden we hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels. De provinciale titel werd direct overhandigd. Hierna gingen we gezellig op de foto met Kim Kötter.

Na een drankje aan de bar, werd overgegaan tot het officiële deel van de award uitreiking, het bekend maken van de landelijke titels. Ondanks dat je zonder verwachtingen gaat, was het toch best spannend. Na een aantal categorieën was Beste Bruiloft DJ aan de beurt: “En de winnaar in de categorie bruiloft dj is: ID-DJ Entertainment”, aldus Kim Kötter.

 

Bekijk het verloop van de Love Award uitreiking in ons korte videoverslag: https://youtu.be/gpPrWfa7DQw

 

 

 

Een en al positiviteit! Eerst als weddingexpert tijdens Hello Beautiful – Amsterdam Bridal Event op tv tijdens een interview met Olcay Gulsen voor RTL Boulevard (https://youtu.be/10RBiqDolHY) en dan nu als kers op de taart ook nog de beste bruiloft DJ van Nederland zijn!

Leave a comment


Archieven