ID-DJ Entertainment Impressie

Je kunt wel merken dat het hoofdseizoen is bij ID-DJ Entertainment. Elke week is het weer druk druk druk.  Zo vonden er afgelopen week veel bruiloften en verjaardagen plaats. Op donderdag mocht ID-DJ de spantent, de inrichting, de ceremonie, de technische ondersteuning tijdens de ceremonie, het licht & geluid en de saxofonist verzorgen. Hierbij waren wij de hele dag aanwezig. Het was een geweldige dag met een prachtig ingerichte spantent, het bruidspaar heeft elkaar midden in het bos in Leusden het jawoord gegeven. Gedurende de feestavond waren er live optredens en verrassende filmpjes. Saxo P-air heeft weer geweldig gespeeld.

 

Ook op vrijdag mocht ID-DJ de muzikale omlijsting voor vier feesten verzorgen. Hiervan waren er twee leuke bruiloften, een 50 jarig verjaardagsfeest en een 30 jarig bestaansfeest van de sportvereniging in Hilversum. De bruiloften vonden plaats in de Roode Schuur in Nijkerk en in de Salentein in Nijkerk. Op het 50 jarig verjaardagsfeest, die plaatsvond in de Kooi in Bunschoten mocht onze eigen Saxo P-air spelen. Alle feesten waren zeer geslaagd.

 

Op zaterdag werd het weekend afgesloten met een bruiloft, een 35 jarig verjaardagsfeest en een 10 jaar samen feest. De bruiloft werd afgesloten op een prachtige locatie met een schitterend huwelijksfeest. Het feest vond plaats in De Brockhorsthoeve te Brummen. En ook bij dit feest zorgde Saxo P-air voor de lekkerste muziek. Het 10 jaar samen feest was voor veel mensen een grote verrassing. In plaats van een feest om te vieren dat het paar 10 jaar samen was, ging het paar trouwen! Wat was dat een leuke verrassing voor alle gasten. Er werd tegen de gasten verteld dat ze mee moesten lopen om een groepsfoto te maken in het bos. Hier stonden allemaal stoelen voor een ceremonie en het bruidspaar heeft zich stiekem omgekleed. Wat een leuke manier om te trouwen! Ook bij dit feest heeft ID-DJ de leukste plaatjes gedraaid.

 

 

Leave a comment


Archief