Samenwerking met zangeres Julia van Bergen

ID-DJ Entertainment heeft een nieuwe samenwerking gesloten met zangeres Julia van Bergen. Deze 16-jarige singer/songwriter is bekend als winnares van het Junior Songfestival 2014. Bij ID-DJ Entertainment is zij vanaf nu te boeken als zangeres en presentatrice.

 

Winnares Junior Songfestival 2014

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Dit leidde ertoe dat ze met het zelfgeschreven nummer ‘Around’ de finale van het Junior Songfestival, de voorronde van het Junior Eurovisie Songfestival met het maximum aantal punten heeft gewonnen.

 

Maar ook na het Eurovisie Junior Songfestival hield het niet op voor Julia. Zo stond ze te midden van grote Nederlandse namen als Sharon Doorson, Niels Geuzebroek en Sandra van Nieuwland. Ook treedt Julia regelmatig op overal in het land.

 

Genres

Julia van Bergen zingt veel verschillende genres. Van popmuziek tot Nederlandstalige nummers en ballads. Zij kan zichzelf ook heel mooi begeleiden op de piano. Het nummer “Baby come home” heeft zij helemaal zelf geschreven en de bijbehorende clip is in 1 take opgenomen. Naast zingen heeft zij ook een passie voor presenteren. Zij heeft hierin ervaring opgedaan als backstagereporter bij het junior songfestival.

 

Met deze samenwerking met zangeres Julia van Bergen mag ID-DJ Entertainment wederom een jong talent aan de artiestenportefeuille toevoegen. Hiermee kan ID-DJ een nog ruimere keuzemogelijkheid en een nog breder repertoire aan de opdrachtgever bieden. ID-DJ Entertainment kijkt erg uit naar de samenwerking en hoopt jullie snel kennis met haar te kunnen laten maken!

Leave a comment


Archief