Nijkerk on Ice Winterpaviljoen

Nijkerk on Ice

Afgelopen maand van 7 december 2017 tot en met 6 januari 2018 was het tijd voor de 7e editie van Nijkerk on Ice. Dit jaar werd het horecapaviljoen gerund door Holland Events in samenwerking met Eetcafé Old Niekark. Als onderdeel van de ID-DJ Entertainment Groep heeft Holland Events jarenlange ervaring in het verzorgen van bedrijfsevenementen met een feestelijk karakter. Holland Events brengt de oer-Hollandse gezelligheid in uw feest naar boven!

 

Ook dit jaar was de schaatsbaan gevestigd op het plein van Nijkerk, gecombineerd met het Winterpaviljoen was dit een gezellige boel. Het Winterpaviljoen was een bruisend, levendig en vooral sfeervol paviljoen. Iedereen was welkom voor een kopje koffie, een borrel of een lekker hapje. Ook werden er dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd.

 

Activiteiten

Zo kwam op zondagmiddag 10 december Zangeres Ott optreden en zij zorgde voor een gezellige sfeer in het (toen nog koude) Winterpaviljoen. Met haar mooie stem liet ze de winterse kou een beetje naar de achtergrond verdwijnen. Mensen kwamen langs voor haar luisterliedjes en een lekkere borrel.

 

Er werd een Curling kampioenschap georganiseerd op de ijsbaan. Met 48 bedrijfscurlingteams werd het kampioenschap dit jaar over 2 weken uitgesmeerd. Het kampioenschap werd verdeeld over verschillende avonden met een spetterende finale. In weer en wind stonden de fanatiekelingen op het ijs om die felbegeerde beker in de wacht te slepen.

 

Op zondagmiddag 17 december werd er in het winterpaviljoen opgetreden door Bervoets & Westerhoff. Zij zorgden voor gezellige, vrolijke, Engelstalige en Nederlandstalige liedjes, waardoor er een ontzettend leuke sfeer hing. Er waren verschillende bedrijfsborrels.  De Nijkerkers kwamen gezellig met hun familie een drankje nuttigen, terwijl de kinderen zich op de schaatsbaan vermaakten.

 

Woensdagmiddag 20 december kregen alle kinderen de mogelijkheid om zich gratis te laten schminken en op de foto te gaan. De kinderen werden professioneel geschminkt door Daniëlle Jutte van Fraai en Franje, waardoor er zich een rij vormde vol met enthousiaste kinderen. De foto's werden gemaakt door Arjen Gerritsma en konden bestelt worden op zijn website.

 

Op zaterdagavond 23 december vierden wij alvast kerst met topsaxofonist Saxo P-Air. Het winterpaviljoen was gezellig gevuld. Pierre bracht de sfeer erin en kreeg de borrelaars zelfs nog even op de dansvloer.

 

Op zaterdagavond 30 december kwam DJ Barry Paf, bekend van Radio 538, om een gezellig feestje te bouwen. De dansvloer was geen seconde leeg en de gasten genoten volop.

 

Ten slotte werd er natuurlijk geschaatst, gedronken en veel plezier gemaakt tijdens het smeltfeest.

 

Bedrijfsfeesten

Voor bedrijfsfeesten was de ijsbaan de ideale locatie. Hoe leuk om sportieve activiteiten te combineren met een gezellige borrel of lekker buffet. Er was de mogelijkheid om een onderlinge curling competitie uit te voeren of gewoon lekker te schaatsen.

 

Kinderfeestjes

Ook was de ijsbaan dé perfecte plek om kinderfeestjes te vieren, dus werd dit ook meerdere malen gedaan. Lekker schaatsen, plakje cake en frietjes eten. En een ontspannen, gezellige plek voor ouders om de tijd uit te zitten onder het genot van een kopje koffie/thee of een warme chocomel, terwijl de kinderen zich uitleefden op de schaatsbaan!

 

Wintertrend

Chocomel met slagroom! Dit winterse drankje stond met stip op 1 in de categorie meest gedronken! 😉

 

Al met al was Nijkerk on Ice 2017 meer dan geslaagd! Op naar volgend jaar!

Leave a comment


Archieven