Opening ID-DJ Entertainment

Zondag 6 september vond de opening plaats van het nieuwe bedrijfspand van ID-DJ Entertainment. Ruim 100 genodigden waren aanwezig op de Gezellenstraat 16 in Nijkerk om het nieuwe pand te bekijken, felicitaties over te brengen en te netwerken.

 

Mede door de grote opkomst, de inzet van het team, Frits Events, YTShowtime, De Pofferie en Crea-Fleurig werd het een groot succes. De gasten werden verwelkomd met een hapje & drankje en werden rondgeleid door het nieuwe pand. Ook werd de ID-DJ bedrijfskleding voor 2015 getoond door de dames van YTSHowtime.

 

De gasten waren super enthousiast over het nieuwe onderkomen en lovend over de organisatie. We hebben veel complimenten in ontvangst mogen nemen. Zoals Dennis van den Hoogen zei: “Het is in een woord te beschrijven, het was een onvergetelijke dag!”.

 

De kleinste gasten werden ook niet vergeten. De kinderen leefden zich uit op het springkussen, aan de tekentafel of in de mini-bios.

 

Bij deze willen wij alle gasten hartelijk danken voor hun aanwezigheid en interesse! Zonder jullie was dit nooit zo’n fantastische dag geweest. Wij kijken hier met veel plezier op terug en bouwen verder aan een sprankelende, muzikale toekomst samen met jullie.

 

Kijk voor de foto’s op onze facebookpagina. Like ons gelijk even.

Leave a commentArchief