Vierde NTBO Keurmerk Trouwen op rij voor ID-DJ

Donderdag 6 juli heeft ID-DJ Entertainment voor de vierde keer op rij het Keurmerk Trouwen gekregen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Zij hebben dit behaald met 97 van de 100 punten. Een hoge score en wederom een verbetering ten opzichte van vorig jaar. Een groot deel van de opdrachten van ID-DJ Entertainment bestaat uit bruiloften, het Keurmerk is dus erg belangrijk. NTBO zegt: ‘’Jullie mogen trots zijn op zo’n mooi resultaat.’’

 

Dat zijn de eigenaren Dennis & Corin van den Hoogen dan ook zeker, want het Keurmerk Trouwen staat voor professionele, innovatieve en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald. De screening is gebaseerd op referenties, online en offline activiteiten, telefonisch & mailcontact, bedrijfsontwikkeling, algemene voorwaarden en administratieve werkwijze.

 

Enkele opmerkingen uit het rapport zijn:

  • deskundig en servicegericht,
  • makkelijk contact,
  • eerlijke prijs,
  • meedenken met de klant,
  • goede uitstraling materialen.

 

ID-DJ Entertainment heeft de afgelopen jaren op meer dan 1.500 bruiloften mogen draaien. Muziek speelt een belangrijke rol op een bruiloft waar ID-DJ Entertainment graag aan meehelpt. Naast het verzorgen van muziek heeft het bedrijf zich in al die jaren ook gespecialiseerd in andere diensten voor bruiloften en worden zij steeds vaker ingezet als totaalorganisator. De specialisatie op het gebied van huwelijken blijkt vooral uit de organisatie van diverse buitenbruiloften.

 

De Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) is hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche.

 

foto: Patrick de Gier

Leave a comment


Archief