Weekimpressie

Weer veel geslaagde feesten gehad deze week. Een speciale reünie voor cafe de Bastille en een groots sinterklaas feest. 

Geslaagde feesten

Deze week begon op 25 november met een groot feest, een 25 jarige huwelijk! Dit feest werd gehouden in Het Koetshuis te Nijkerk, hier is het stel ook 25 jaar geleden getrouwd. Daarom extra speciaal en een avond vol herinneringen uit die tijd. ID-DJ Entertainment heeft hier gezorgd voor de muzikale invulling. Het was een zeer geslaagde avond en alle voetjes ging van de vloer!

Ook was er deze avond een bedrijfsfeest in de Roode schuur en een spetterend feest voor Lionsclub  Zeewolde, dit feest werd gehouden in The lux Zeewolde, een prachtige locatie vol met sfeer en gelegen aan de haven van Zeewolde. ID-DJ Entertainment heeft voor beide feesten de muziek verzorgd.

Reünie

Op 26 november was er een reünie van het café Bastille. De reünie werd gehouden in ’t Regthuys, er kwamen ruim 400 oud gasten van dit café op af! Veel oude verhalen gingen rond en de oude hits knalde uit de speakers! Dit was de aller eerste editie en deze was zeker geslaagd. Iedereen kijkt uit naar de 2de editie die misschien komt. ID-DJ Entertainment zorgde voor de technische ondersteuning en de party suplies.

Ook was er deze dag een 50ste verjaardag, natuurlijk rede voor een groot feest. Het werd gehouden in de prachtige locatie Meer Enkhuizen. ID-DJ Entertainment heeft deze avond voor de muziek en maakte er een spetterend feest van.

  Sinterklaas feest

27 november was er een groot sinterklaas feest voor Eigenhuis Keuken Groep te Amersfoort. ID-DJ Entertainment heeft hier voor de entertainment, muzikale omlijsting en de techniek gezorgd. ID-DJ’s Luuk en Niels maakte er een goed feestje van. Dit was een geweldige opdracht voor ID-DJ Entertainment en iedereen had het erg naar zijn/haar zin!

Leave a comment


Archief