Weekimpressie – Glazen Huys Nijkerk 2017

Wat was het een week met veel activiteiten! De voorbereidingen van het Glazen  Huys Nijkerk vonden plaats en vele optredens van ID-DJ artiesten. 

Voorbereidingen zijn getroffen

Deze week begon op donderdag 8 december bij The Masters of LXRY in de RAI Amsterdam. Dit is een grote beurs met allerlei luxe producten. ID-DJ Dennis stond hier te draaien op de stand van Interhiva. De eerste voorbereidingen van het Glazen Huys Nijkerk staan er al. De cabine was gebracht en op zijn plek gezet. Ook was er deze dag een personeelsfeest waar ID-DJ Entertainment een tafel goochelaar voor heeft geregeld in Amsterdam.

Op vrijdag 9 december was de opening van Midden Nederland Hallen! Deze nieuwe evenementen locatie is zeer uitgebreid en je komt er niks te kort. ID-DJ Entertainment mocht hier de opening verzorgen met spetterende muziek. Op het bedrijfsfeest bij de Fabrique in Maarssen stond ID-DJ Norbert te draaien.

Op zaterdag 10 december was het open huis  bij de Midden Nederland hallen. Tijdens het open huis stond er een enorm springkussen waar 300 kinderen tegelijkertijd op konden springen.  Ook stond er een groot reuzerad van 200 meter. Ook was er deze dag een leuk kerstfeest bij de Roode Schuur.

11 december stond geheel in het teken van het opbouwen van het Glazen Huys Nijkerk. Alles staat er klaar voor; de cabine, alle techniek én natuurlijk alle vrijwilligers die willen mee werken tijdens de actieweek.

Kerstmarkten

Donderdag 15 december was de dag dat ID-DJ Entertainment de muziek mocht verzorgen bij drie bedrijfskerstmarkten in Breda, Eindhoven en Maarssen. In de avond werd er een leuke popquiz van Quizmakers gehouden bij Eetcafé De Mens te Zeewolde met ID-DJ Entertainment als grote gast natuurlijk!

Op 16 december werd er een bedrijfsfeest in het Ketelhuis georganiseerd. ID-DJ artiest Pierre trad op samen met ID-Dj’s.

Glazen Huys Nijkerk

12 t/m 17 december vond het Glazen Huys Nijkerk plaats bij ’t Regthuys in Nijkerk. Het was een groot succes met ID-DJ Dennis als voorzitter en als middag DJ in het Glazen Huys. De gehele week stond er een vol programma met gasten, cheques en live-muziek op het menu. De foto’s zijn gemaakt door onze HuysFotograaf Arjen Gerritsma, van Graphic Sound.

Zaterdag de 17e werd het bedrag bekend gemaakt… €27.355,36 euro is er opgehaald!! Wat een super bedrag is er opgehaald voor de goede doelen!

Leave a comment


Archief