Weekimpressie | Back to the Weddding & Zomerfeesten

Zomerfeestweek Nijkerk

Vrijdag 11 Augustus was het weer zo ver! Zomerfeestweek in Nijkerk op het plein was in volle gang. Er waren verschillende activiteiten van een Buiten Bios, Beachvolleybaltoernooi, bingo, touwtrekken, Nijkerkse Promotiedag met presentaties van de goeden doelen, verenigingen en bedrijven, kinderdag met allemaal spelletjes en leuke dingen voor de kids en als afsluiter Saturday Night Fever met hits van de 70’s, 80’s, 90’s door de Celebration Dance Band. Wij hebben de gehele week het geluid en de techniek mogen verzorgen. Ook de presentatie werd door ons gedaan.

 

Back to the Wedding Summer editie

Op zaterdag 12 augustus was het tijd voor de Back tot he Wedding Summer Edition. Op de prachtige locatie bij Telstar Surf Club in Harderwijk. Met Barry Paf (bekend van radio 538) in het “voorprogramma” was de dansvloer snel gevuld.  De dansvloer vol met witte jurken en mannen strak in pak, de muziek was fantastisch, de sfeer top. Na een tijdje gingen de schoenen uit en danste iedereen de avond door. Ondanks het weer was het niet koud en verliep de avond top!

 

Summer Braderie

Winkelcentrum De Oostermeent in Huizen heeft ook weer gebruik gemaakt van onze diensten. Super leuk om weer een van de sfeermakers te zijn tijdens de zomer braderie daar.

 

Bruiloften

Afgelopen weken hebben er weer een heel aantal bruiloften plaats gevonden. We zijn op verschillende mooie locaties geweest. Zoals bij Hoeve Sparrendam in Hoevelaken, De Roode Schuur in Nijkerk, Ketelhuis in Amersfoort en Kasteel Wijk bij Duurstede in Wijk bij Duurstede!

 

Erkermederstrand

Op het Erkemederstrand in Zeewolde hebben we ook weer een paar feestavonden verzorgd. Het thema voor de eerste avond was après ski. Dus volop Duitse gezelligheid met de leukste schlagers en echte après ski muziek. Het weekend erop was er ook een thema aan de feestavond gegeven: Levende jukebox. Een avond vol verzoekjes! Bij de DJ konden de gasten hun favoriete plaat aanvragen en dan natuurlijk een dansje wagen bij op de dansvloer!

 

Nacht van Nijkerk

Donderdag 17 augustus was niet alleen Dennis zijn verjaardag maar ook Nacht van Nijkerk. Het Plein en Old Niekark was goed gevuld met feestelijke en blije mensen en een geweldige sfeer!

 

Dorpsdag Hoevelaken

Deze dag was spectaculair! Het was een druk bezocht. Vanaf 15:00 was er een kinderdisco en daarna verschillende optredens waaronder BRACE, Toni Macaroni, Blinde Ed, Out of Control en de Dare Devils en nog veel meer. De mensen gingen uit hun dak en het plezier was ervan af te zien!

De dag begon zoals altijd met de dorpsloop en diverse sportieve activiteiten voor jong en oud.

Leave a comment


Archieven