Weekimpressie – Back to the Wedding en beurzen

Er is weer vanalles gebeurd de afgelopen tijd. Wat een gevarieerde weken hebben wij gehad! Van Back to the Wedding naar  de bouwbeurs en popquiz.

 

Pubquiz

Voor de tweemaandelijkse pubquiz in Eetcafé Old Niekark werd onze presentator aangetrokken. De vaste presentatrice was niet beschikbaar, dus vielen wij voor haar in.

Wat een gezellige drukte. De bar zat vol, de zaak zat vol en er werd volop meegedaan.  Dit keer gingen de Quizly Bears met de winnaars trofee naar huis!

 

Beurzen

De eerste bruidsbeurs van Bruidsbeurs Nederland heeft plaatsgevonden bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur. Wij hadden hier een dubbele rol. Wij waren deel van de organisatie, maar ook aanwezig als standhouder. Bovendien begeleidden wij de bruidsmodeshow. Hiervoor deden wij ook de presentatie.

 

Tijdens de infra relatiedagen in de Evenementenhal in Hardenberg stond een van onze prachtige gastvrouwen voor Appeldoorn B.V. bij hun stand. Zij ving de bezoekers op, maakte een praatje en begeleidde geïnteresseerden naar de juiste personen.

 

Tegelijkertijd vond de Bouwbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor Eigenhuis Keuken Groep verzorgden wij de techniek en de gezellige sfeer. De laatste avond verzorgden wij de  muziek tijdens de EKG beursborrel. Samen met zangeres Ott hebben we er een leuk feestje van gemaakt.

 

Premiere

Bij Cinemec Ede vond de premiere plaats van “Autovakmannen”. In deze kleurrijke en dynamische documentaire neemt onafhankelijk filmmaker Gwen Jansen de kijker mee in de dagelijkse praktijk van uiteenlopende autobedrijven. Wij verzorgden hier de saxofonist voor de ontvangst en de DJ & sax voor ontvangst.

 

Back to the Wedding 6.0

Alweer de 6e editie van Back to the Wedding bij Hotel & Gasterij de Roode Schuur vond plaats op 11 februari! Een avond vol entertainment, dans en gezelligheid. Niet de drukste editie, maar wel een extreem gezellige. Foto’s vind je op onze fotopagina of op facebook. Met dank aan Schuurman beveiliging,  Aristakes, Paul Smithuis, Sharon Heer, Barry Paf, Poppin Fotografie, Videgraaf.nl, Frits Events, WEstyling & Dutch Grand.

Leave a comment


Archief