Weekimpressie | Bedrijfsopening

Bruiloft

Dit weekend hebben we weer op 3 geweldige bruiloften gedraaid. Op vrijdag waren we bij het mooie Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede. Het bruidspaar gaf het startsein met een spetterende openingsdans. Zaterdag stonden we bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld en Beachclub Sunrise in Best. Bruidsparen weten “De Beste Bruiloft DJ van Nederland” echt overal te vinden 😉.

 

Opening Tri-AV

Tri-Av, leverancier en installateur van producten en digitale diensten binnen de hospitality branche, is net verhuisd naar het nieuwe Nijkerkse industriegebied De Flier. Om dit te vieren hebben ze een tweedaagse opening gehouden op vrijdag en zaterdag. Op deze leuke dagen hebben wij een deel van de organisatie uit handen genomen en geholpen met de techniek, licht en geluid. Ons super duo Lieke & William heeft weer voor de gezellige muziek gezorgd!

 

Bedrijfsfeest

Het Westfries Gasthuis wist deze week ook hoe ze een feestje moeten vieren. ID-DJ Entertainment heeft hier de muziek verzorgd. Onze top DJ’s hebben er een feest van gemaakt waar nog lang over wordt nagepraat. Dit leuke bedrijfsfeest vond plaats bij de Heerlickheijd in Ermelo.

 

Popquiz

Dit weekend hebben stond de maandelijkse Popquiz bij Eetcafé De Mens in Zeewolde weer op de planning. Als afsluiter voor de zomerstop heeft Mister Popquiz himself, Lex Durlacher er samen met Cécile voor gezorgd dat de quiz in goede banen werd geleid en de deelnemende teams niet stiekem gebruik maakten van (mobiele) hulplijntjes. Met fanatieke teams, zat het competitieve sfeertje er lekker in!

Leave a comment


Archieven