Weekimpressie | Bruiloften, haringparty, jubileum, verjaardag, modeshow

Bruiloften

Ook deze week heeft de Beste bruiloft dj van Nederland weer op een aantal super leuke bruiloften de muziek geregeld. ID-DJ Dennis, Remco, Luuk en Ramon zijn op heel veel mooie trouwlocaties geweest. Zo onder andere bij Sparrendam in HoevelakenDe Zoete Inval in Haarlemmerliede, Kaap Flevo in Zeewolde en het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Stuk voor stuk prachtige trouwlocaties.

 

Haringparty

Woensdag was er weer een super gezellige Haringparty bij Moeke in Nijkerk. Deze haringparty werd zoals alle jaren aangeboden door Krijkamp Den Oude. Met ruim 100 bezoekers was het een gezellige middag. De haring werd rijkelijk rondgebracht en met andere lekkere hapjes en de zomerse deuntjes van ID-DJ Dennis en Luuk was het een succes te noemen! Met de inzamelingsactie voor Verzorgingstehuis Arkemheen is € 1.500 euro opgehaald. Hiermee wordt een leuk uitje voor de bewoners gerealiseerd!

 

80-jarig jubileum Buijtenhuis Nijkerk B.V.

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd het 80-jarig jubileum van Buijtenhuis Nijkerk B.V. uitgebreid gevierd. Dit bedrijf, gerund door broers en zus Buijtenhuis,  is gespecialiseerd in het verhuren van machines / verrijkers, oever werk, waterbouwkundige constructies en grondwerk. ID-DJ Entertainment heeft tijdens het jubileumfeest de techniek en muziek verzorgd! Het was een topfeest aan de reacties in de mail te horen.

 

Sara & Abraham

50 is een belangrijk standpunt in het leven. Samen 50 is dan wel echt bijzonder! Dit werd dan ook groots gevierd in Zeewolde met een fantastisch tuinfeest! Bovendien heeft één van hun koeien een topprestatie geleverd. Ook dit was reden voor een feestje. ID-DJ Entertainment kreeg ook hier de voetjes van de vloer en de handen in de lucht. Het was een geweldig feest waar nog lang over nagepraat gaat worden!

 

Huwelijksjubilum

10 jaar geleden stapten Edwin en Geralda in het huwelijksbootje. Natuurlijk was ID-DJ Entertainment daar bij. Nu 10 jaar later werden wij weer gevraagd voor hun feestavond! Natuurlijk zeiden wij ja! deze speciale dag te vieren hebben ze opnieuw gekozen voor de beste bruiloft DJ van Nederland! Met Sax P-Air en ID-DJ Entertainment werd dit weer een onvergetelijk feest! Opgehaald door de ID-DJ limousine en afgezet bij de feestlocatie Brasserie De Vuurtoren in Nijkerk hebben ze een super avond beleefd.

Voor de familie Hopman was het alweer 25 jaar geleden dat zij elkaar eeuwige trouw beloofden. Om dit te vieren hebben ze hun vrienden en familie uitgenodigd bij de mooie locatie de Salentein in Nijkerk. Ook hier maakte ID-DJ Entertainment er een “night to remember” van!

 

Modeshow

Afgelopen zaterdag was er in het winkelcentrum van Putten weer een hoop te beleven! Van een leuke braderie tot een super gave modeshow. Met 3 catwalkruns en een heuse bruidsstraat vol professionele trouwleveranciers een heel tof evenement. Aanstaande bruidsparen konden hier geheel vrijblijvend inspiratie op doen voor hun mooiste dag. Van 11:00 tot 17:00 kon iedereen komen kijken naar de gloednieuwe collectie van Klein Mode en de nieuwste trouwjurken van Susil’s Bruidsatelier! Ook de kinderen lieten de mooiste jurkjes en kostuums zien van Amor Kinderbruidskleding. Voor de muziek en presentatie was ID-DJ Entertainment natuurlijk weer van de partij. Al met al was het een geslaagde dag waar iedereen zijn ogen heeft kunnen uitkijken!

 

Proef de Hoef

In het winkelcentrum van Alkmaar was deze week Proef de Hoef! Dit leuke evenement vond plaats in het centrum en stond vol met kraampjes van de lokale winkels. Van 11:00 tot 16:00 uur kon u genieten van de DJ & Saxofonist van ID-DJ Entertainment en al de lekkere hapjes. Promo Extended, bedankt voor de opdracht. Super leuke samenwerking!

Leave a comment


Archieven