Weekimpressie | Buurt-, themafeesten en bruiloften

Buurtfeest

Zaterdag 22 juli vond het evenement Buiten Gewoon 2017 plaats bij Pier 16 in Nagele. Deze prachtige locatie ligt aan het water. Dit biedt natuurlijk vele mogelijkheden. Met activiteiten voor jong en oud, goed eten, een lekker drankje, heerlijke muziek en af en toe de zon, was het buitengewoon vertoeven. Relaxen op het strand, BBQ-en, dansje wagen. Ook de sportievelingen kwamen aan hun trekken. Een mega trampoline, beach volleybal, speedboot met een banaan, water fly board en nog veel meer gezelligheid.

 

 

Amerikaanse Week

Maandag 24 juli begon de Amerikaanse week, waar wij natuurlijk het geluid verzorgd hebben en hebben meegedacht aan de invulling. Op het Plein in Nijkerk. Een week vol gezelligheid en sfeer. Er was van alles te doen. Maandag was er lekkere muziek waarop gedanst kon worden. Op vrijdag werd het marktplein omgetoverd tot een heuse Drive-in bioscoop. Met de auto op het (anders autovrije) Plein film kijken is toch wel heel uniek. Zaterdag konden de bezoekers een dansje doen op lekkere muziek en een kijkje nemen in een echte Amerikaanse limo.

 

 

Bruiloften

Een ID-DJ week zou niet compleet zijn zonder bruiloften! We zijn in Zeewolde geweest in de Groene Schuur daar hebben wij mogen draaien op een 25 jarig huwelijksfeest. Het dak ging eraf! Niet alleen in Zeewolde hebben we een 25 jarig huwelijksfeest mee mogen maken maar ook in Putten bij Hop Eest. Hier volgt nog een leuke samenwerking uit. In Sparrendam te Hoevelaken was het ook feest!

 

 

80’s & 90’s Party

We mogen naast de Amerikaanse avonden nog een themafeeest toevoegen aan het rijtje. Op het Erkemederstrand bij de Jutter was het een groot feest op zaterdag 29 juli! Er werd lekker gedanst en gelachen onder het genot van 80’s en 90’s muziek. Om 23:00 kwam het feest helaas aan z’n einde. Maar wat hebben we een plezier gehad.

Leave a comment


Archieven