Weekimpressie ID-DJ Entertainment Groep

Jeeej! Wat hebben wij weer een gave weken achter de rug. Druk maar wat een energie krijgen we hier van! Van bedrijfsopeningen tot bruiloften en natuurlijk het Beach Festival! Dat was fantastisch! Hard werken, maar we hebben er ook enorm van genoten.

 

ITEQ

ITEQ is verhuisd! Vanuit Amersfoort naar het nieuwe bedrijventerrein de Arkerpoort in Nijkerk. Dit moest natuurlijk gevierd worden! Wij hebben een deel van de organisatie van de opening op ons genomen, waaronder techniek, uitlichten nieuwe machines en natuurlijk de muziek. 2 dagen vol live optredens van onder andere het topduo Lieke & William, lekkere gerechten van de foodtrucks en een DJ uit de stal van ITEQ zelf. Dit nieuw gevestigde bedrijf in Nijkerk is gespecialiseerd in metaalbewerking en het maken van metalen producten.

 

Bruiloften

Deze weken hebben weer 7 geweldige bruidsparen de gekozen voor de beste bruiloft dj van Nederland! Het waren top avonden op geweldige trouwlocaties. Zo hebben we onder meer gedraaid bij Moeke  en het Koetshuis in Nijkerk, Telstar Surfclub aan Strand Horst in Ermelo, en de Hof in Renswoude. Wat een feest!

 

Beach Festival Zeewolde

Dit weekend vond er weer een zonnige editie van het Beach Festival Zeewolde plaats! Het Beach Festival is al jaren een begrip in Zeewolde en de wijde omgeving!  Op dit geweldige festival hebben wij met veel plezier de organisatie mogen uitvoeren. Vrijdag en zaterdag hebben wij de techniek (licht & geluid) verzorgd. Daarnaast op zaterdag ook de volledige line-up, rollergirls, showdansers, en backstage area. Het strand bij Kaap Flevo stond vol gezellige mensen. We hebben er samen met live band Popgunnn, DJ Barry Paf, DJ MORR-IS, Het Feestteam, ID-DJ Ramon en Remco en natuurlijk de bezoekers een geweldige dag van gemaakt! Foto's door Rob Veen Fotografie vind je binnenkort op de website van Holland Events.

 

Bedrijfsfeesten

Ook deze week hebben we bij meerdere hele leuke bedrijfsfeesten verzorgd. Onder andere bij het bedrijfsfeest van St. Jansdal! Op de super locatie van Telstar Ermelo hebben we samen met Saxo P-Air er een top feest van weten te maken!

Een hele gave locatie waar we ook geweest zijn is Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Ook hier weer heel tevreden opdrachtgevers!

In opdracht van Frits Events hebben wij de techniek verzorgd tijdens een groot event bij ’s Heerenloo. Wij leverden tv- schermen, projectieschermen, playstations met consoles, koptelefoons, geluidsboxen en beamers.  Super leuke opdracht, weer eens iets anders en altijd leuk om met hen samen te werken!

 

Opening Zwem Spa

Wellness Park De Eikensingel heeft zich uitgebreid! Ze hebben sinds kort een gloed nieuwe Zwemspa. Het wellness park heeft nu nog meer te bieden. Ze hebben een grote opening gehouden om dit bekend te maken en hiervoor ons gevraagd voor de muziek. Ook is RTL Vakantie magazine gekomen om deze feestelijke opening bij te wonen, en natuurlijk meer te kunnen vertellen over de geweldige locatie en opnames te maken. Ook wij waren regelmatig in beeld, deze beelden vind je op onze youtube pagina.

 

Shopping Experience Nijhof

Deze week waren het weer de woonwinkel dagen bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn! Twee dagen kon iedereen genieten van grote kortingen, hapjes, drankjes en natuurlijk de muziek van onze geweldige DJ!

 

80’s en 90’s in Old Niekark

Eetcafé Old Niekark organiseerde dit weekend een gezellige zaterdagavondborrel met ID-DJ Entertainment! Vanaf 17.00 uur klonken de lekkerste deuntjes uit de jaren ’80 en 90’ over het terras. Het was heerlijk weer, het terras lekker vol. Kortom, een en al gezelligheid.

 

 

 

 

Leave a comment


Archieven