ID-DJ Entertainment Impressie

Afgelopen week was het druk met allerlei feesten waaronder 4 bruiloften, 2 feesten en 2 strand events. Iedereen heeft erg genoten en elk feest was stuk voor stuk een groot succes.

 

Op vrijdag 26 augustus was er een bruiloft bij Beachclub de Eemhof. Met de hele avond een volle dansvloer was het een geslaagd feest! Op zaterdag 27 augustus waren er 5 boekingen met bruiloften bij Kasteel wijk bij Duurstede, de Roode Schuur en Kasteel Amerongen. Ook was er deze dag een verjaardagsfeest in Bloemendaal en een Privé feest op een thuislocatie in Amersfoort.

 

Op zondag 28 augustus vond Back to School plaats bij Telstar Surfclub in Horst, hierbij waren er verschillende dingen te doen. Zo konden kinderen zandkastelen bouwen en graffiti spuiten. Ook de ouders hebben zich goed vermaakt met de heerlijke temperatuur, de wind, de muziek en de hapjes en drankjes. Ook was er zondag het Ibiza Event met Miss Faith van Dames draaien door bij Babbel Beach in Nunspeet. Dit werd georganiseerd door Must Events. Er waren verschillende DJ’s met onder andere ID-DJ’s, DJ Jerome en een DJ van Vientre Bandidos. Voor de kinderen was hier een springkussenfestival. Met lekkere drankjes en hapjes was het zeker geslaagd. Ook was YTShowtime aanwezig om te zorgen voor de dans tijdens de muziek.

Leave a comment


Archief