Weekimpressie | bruiloften, opening, zomerfeest

Bruiloften 

Ook deze week hebben we weer heel wat mooie bruiloften mee gemaakt.

 

Zo waren we te vinden bij een aantal vertrouwde locaties: aan het strand bij Telstar Surfclub in Ermelo en Kasteel Duurstede in (je raadt het al) Wijk bij Duurstede.

Hier hebben we natuurlijk voor onvergetelijke feesten gezorgd. Bij Telstar Surfclub stonden onze love letters ook prachtig opgesteld met het strand op de achtergrond!

 

Helemaal leuk was dat we twee voor ons nieuwe locaties lieten kennis maken met “De Beste Bruiloft DJ van Nederland”.  Golfclub Naarderbos in Naarden en in hartje Utrecht, bij Stadskasteel Oudaen. Naarderbos is een prachtige officiële trouwlocatie, gelegen aan het Gooimeer. Stadskasteel Oudaen ligt aan de Utrechtse grachten en is met 4 verdiepingen een fantastische plek voor bruiloften en borrels.

 

Love letters, verlichte love letters, loveletters, bruiloft, wedding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomerfeest Dagbesteding Sherpa

Donderdag was er bij Dagbesteding Sherpa een heel gezellig zomerfeest voor hun cliënten. Hier heeft ID-DJ Luuk de Hollandse top hits gedraaid! Wat hebben de bezoekers genoten!

 

Grand opening aanbouw Kasteel Kerckebosch

Vrijdag was de grand opening van de nieuwe aanbouw van Kasteel Kerckebosch. Ze hebben een grote serre laten aanbouwen. Hierdoor is ook de grootste open keuken van Nederland ontstaan! De nieuwe serre geeft een mooi ruim gevoel door al de ramen die gebuikt zijn en de open koepels rond om de keuken. De serre is opgedeeld in het Restaurant, gelegen aan de open keuken en de Bistoria. Op deze bijzondere dag hebben ID-DJ Dennis en Luuk de muziek en techniek geregeld.

 

kasteel kerckebosch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SC Hoevelaken

Ook hebben wij bij SC Hoevelaken op Sportpark Kleinhoven de muzikale omlijsting, technische ondersteuning en de presentatie verzorgd. Dit was tijdens de voetbalwedstrijd van een samengesteld team, de regioselectie Amersfoort, tegen AZ uit Alkmaar, een club uit de eredivisie. Het was een gezellige en sportieve dag!

 

Summer Vibes in IJmuiden

Een hele gezellige zonnige dag in IJmuiden gehad afgelopen zaterdag! In het Centrum van IJmuiden vonden de Summer Vibes plaats. Met een super grote mode show, waar heel veel ondernemers uit het centrum aan meewerkten, leuke activiteiten en de fashion tips van Fred van Leer was het een top dag! Hier heeft ID-DJ Entertainment de podiumwagen, de technische ondersteuning en de muzikale omlijsting verzorgd in opdracht van Promo Extended.

 

Thuislocatie Warder

Ook zijn we weer gezellig op pad geweest met Barry Paf! Op de thuislocatie in Warder gingen de voetjes weer van de vloer.

 

Open top trouwlocatie route

De mooie trouwlocatie Sparrendam heeft afgelopen zondag zijn deuren geopend en een open dag gehouden. Op deze zonnige dag kon je langs komen op deze mooie trouwlocatie. Ook een aantal vaste leveranciers van de locatie waren aanwezig en maakten graag een praatje met de aanstaande bruidsparen. Ook ID-DJ Entertainment was aanwezig op locatie als leverancier maar ook voor de muzikale omlijsting.

 

Op 28 oktober is de volgende route, dan kun je ons vinden bij Kasteel de Schaffelaer in Barneveld.

  

Silent Disco

Afgelopen weekend was er een super toffe Silent Disco! Deze vond plaats In de Outlet in Roermond. Hier heeft ID-DJ Entertainment voor het hele weekend de prachtige rolschaatsdames geregeld!

Leave a comment


Archieven