Weekimpressie | Park & Party Run

Park & Party Run: ID-DJ Entertainment goes International!!

Op 10 Juli gingen de mannen in de ID-DJ bus richting Scandinavië. Vanuit Winschoten vertrokken zij tegelijk met de hele stoet met gepimpte auto’s, om de muziek te verzorgen tijdens de avonden van de Park en Party.

 

De lange, maar prachtige route ging door Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. De 600 deelnemers reden dagen door een super mooie omgeving, moesten verschillende hilarische opdrachten uitvoeren en natuurlijk elke avond lekker feesten.
Tijdens de eerste stop in Kopenhagen overnachtten we op een camping midden in het centrum. Een heel bijzondere locatie voor de 600 runners, maar helaas wel een hele natte.

 

Op dag 2 is iedereen vertrokken vanuit Denemarken en kan de Park en Party toch echt beginnen! Dezelfde avond komt de groep weer gezellig bij elkaar en dit keer in Noorwegen. De tocht door Zweden en Denemarken was adembenemend. De deelnemers mochten een rondje rijden op het Rudskogen Motorsenter. Dat is een circuit in Noorwegen. De perfecte plek voor auto(sport) liefhebbers natuurlijk. Op 14 Juli kwam deze geweldige week aan het einde en ging iedereen weer op de weg terug. Na 3985 kilometer in 6 dagen is iedereen veilig thuis gekomen met een herinnering die niet snel vergeten wordt!

Leave a comment


Archief