Weekimpressie – tijd voor familie

Twee weken vrij betekent tijd voor het gezin, wat een heerlijkheid! Genoten van deze vrije periode en gezelschap gezocht bij vrienden en familie.

Gezelligheid tijdens ons eigen Oud & Nieuw “feestje”. Lekker op de bank, met alweer: vrienden en familie! Qualitytime.

 

Nieuwjaarsborrel

Zo’n periode komt niet zo vaak voor en na een weekje begint het dan ook wel weer te kriebelen. Zin in events, borrels, en feesten.  Afgelopen weekend gestart met de nieuwjaarsborrel van BNI Bach Nijkerk. Gezellig met de leden een hapje en een drankje doen bij Eetcafé Old Niekark! Een goed begin van zakelijk 2017!

 

Shopaholic Zaterdag

Zaterdags lekkere plaatjes gedraaid tijdens de Shopaholic Woonweken bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn! Zo grappig om te zien dat mensen al heupwiegend of zelfs dansend door de winkel gaan. Daarnaast nog een aantal opdrachten voor technische ondersteuning uitgevoerd.

 

Bruidsbeurs Ja, ik wil

Een nieuw jaar, kerst en oud & nieuw zijn achter de rug en dat betekent weer veel nieuwe huwelijksaanzoeken. Hoe start je het jaar dan beter dan met een bruidsbeurs.  Bruidsbeurs Ja, ik wil is inmiddels vaste prik voor bruiloftdj  ID-DJ Entertainment.  Twee keer per jaar zijn wij dan ook te vinden op deze bruidsbeurs bij Charme Hotel Oranjeoord in Hoog-Soeren. Zondag 15 januari weer leuke bruidsparen gesproken en lekker kunnen netwerken met trouwbranche professionals.

 

Leave a comment


Archief