Weekimpressie – Jumbo Veltink Diner en bedrijfsopening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zitten weer een paar leuke weken op! Wat een gave opdrachten.

Popquiz

Donderdag 19 januari weer een gezellige popquiz van Quizmakers mogen presenteren bij Eetcafé de Mens in Zeewolde! Leuk om te zien dat het steeds meer bezoekers/deelnemers trekt!

 

Shopaholic Zaterdag

Het weekend afgesloten met nog een gezellig shopaholic zaterdag in Woonwarnhuis Nijhof Baarn! Leuke uitdaging: houd de hele dag een vaas van Corneille vast t.w.v. € 1.500,00 en win deze vaas. Gelukkig deze mensen een beetje gezelligheid kunnen brengen met de leukste shopaholic plaatjes! De verzoekjes kwamen gestaag binnen.

 

Het grote Jumbo Veltink Diner!

Gelijk in januari al 1 van de meest bijzondere boekingen van het jaar gedraaid, denk ik. Tijdens het Glazen Huys Nijkerk 2016 werd er een diner in de Jumbo in Nijkerk geveild, bereid door de eigenaar, Rob Veltink. En natuurlijk mocht daar een sfeervol muziekje niet ontbreken. Maandagavond 23 januari was het dan zo ver! 12 veilingwinnaars werden naaar tafel begeleid in een drukbezochte Jumbo, want de winkel draaide natuurlijk gewoon door. De dinergasten kregen een uitgebreide maaltijd bestaande uit diverse gangen en bereid door chefkok Veltink, bijgestaan door Wethouder Patricia van Loozen in de rol van souschef. Wat een succes was deze avond! Gasten hebben genoten en wij zijn allemaal weer een ervaring rijker!

 

Opening bedrijfspand Appeldoorn B.V.

Na vele maanden voorbereiding was het dan eindelijk zover. De opening van het nieuwe bedrijfspand van Appeldoorn B.V. in Veenendaal.

De nieuwe bedrijfshal was voor de gelegenheid omgetoverd tot feestzaal voor de 400 genodigden. Steigerhouten meubilair, uitgebreide Indonesische catering, goede artiesten & topentertainment!

Live band, danseressen, rollergirls, gastvrouwen en een karikaturist, alles werd uit de kast gehaald! Wat een topfeest, zo gaaf dat wij dit volledig mochten verzorgen. Frits Events, dank voor de samenwerking!

 

Sweet 14

Ons debuut op een sweet 14! Sweet 16, 18 en 21 kenden we al, maar voor deze sweet 14 werd ook alles uit de kast getrokken bij Kaap Flevo in Zeewolde.

 

Moulin Rouge Party

In Eetcafé Old Niekark was het weer tijd voor een thema avond. Ditmaal was het thema Moulin Rouge. Mooie dames, lekkere muziek en goed gezelschap waren de ingrediënten voor een geslaagde avond.

 

Leave a comment


Archief