Weekimpressie | Van zakelijke evenementen naar bruiloften en sleepboten

Open dag Van Mourik Group

Van Mourik had een feestelijke opening voor een nieuwe machine voor de veevoederindustrie. Het was een gezellig feest waar veel gepraat werd met elkaar. Na de introductie werd er een feestje gebouwd en zat de sfeer er goed in.

 

Bruiloften

In de afgelopen weken hebben we heel veel bruiloften mee mogen maken. Elke bruiloft was een uniek feest. We zijn bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk, Het Ketelhuis in Amersfoort, Landgoed De Salentein in Nijkerk, Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde, De Mof in Leusden en Telstar Surf Club in Horst geweest. Het waren niet alleen bruiloften maar er hebben ook diverse huwelijksjubilea  plaats gevonden. Tweemaal een 25 jarig huwelijk en ook op een jubileum van 40 jaar hebben wij de dansvloer mogen vullen.

 

Jubileumfeest Orangetalent

Orange Talent B.V. uit Ermelo vierde dit jaar op 2 september zijn 12,5 jarig jubileum. Voor dit feestelijke buiten evenement werden leveranciers, klanten en familie uitgenodigd. Deze gasten konden een leuk berichtje achter laten  om Orange Talent te feliciteren en een lekker hapje eten met collega’s en andere gasten. Wat een feest. ID-DJ Entertainment heeft de complete geluidstechniek verzorgd. Geluid voor de sprekers en onze live zangeres Ott. Daarnaast hebben wij een dj ingezet, die de gehele middag/avond een gezellige sfeer heeft gemaakt met de juiste muziek.

 

Nijkerkse Sleepbootdagen

Op zaterdag 2 september hebben wij de organisatie van de Nijkerkse Sleepbootdagen geadviseerd en geholpen bij de opening en de presentatie van de vlootschouw. Samen met burgemeester Renkema en gast Midas Dekker hebben wij er een top dag van gemaakt. Lekkere muziek, mooi weer en een fijne sfeer maakte het helemaal compleet.

Leave a comment


Archieven