Weekimpressie

Deze week begon als een goede week; De eerste vrijwilligersbijeenkomst van het Glazen Huys 2016 in Nijkerk was een succes! Ook was er een top personeelsfeest met wel 600 man geslaagd afgerond.

Glazen Huys

De week begon goed in de avond van maandag 14 november. De eerste bijeenkomst van het Glazen Huys 2016 voor alle vrijwilligers. Tijdens de bijeenkomst hebben alle vrijwilligers met elkaar gesproken over het nieuwe project dat 12 t/m 17 december plaatsvindt op het plein van Nijkerk. Tijdens de bijeenkomst zijn o.a. de activiteiten en de sponsoren besproken. Zowel de vrijwilligers als ID-DJ Entertainment hebben er erg veel zin in om samen te werken tot een hoger bedrag dan de voorgaande jaren!

PopQuiz

Iedere derde donderdag van de maand organiseert ID-DJ Entertainment een PopQuiz bij het Eetcafé De Mens in Zeewolde. Zo heeft ID-DJ Entertainment in samenwerking met de QuizMakers in de avond van 17 november een geweldige PopQuiz gegeven.

Geslaagde feesten

ID-DJ Entertainment heeft op vrijdag 18 november 3 van de 8 klussen kunnen afronden, wat natuurlijk een geweldige prestatie is! In de avond draaide ID-DJ Wouter bij de culinaire sponsoravond V.V. IJsselmeer vogels samen met Chris Polhout die een prachtige totaal productie had neergezet. Tijdens een personeelsfeest van het zorgcentrum Zilverschoon in de Roode Schuur heeft ook ID-DJ Remco de voetjes van de vloer gedraaid.

Op zaterdag 19 november heeft ID-DJ Entertainment een verjaardagsfeest van Rick Boomker en Gerben Viester. Met dank aan ID-DJ Norbert de Bot en Niels de Jong. Ook vierde adviesbureau Tauw hun personeelsfeest. Met wel 600 man is het feest losgebarsten in het prachtige Hart van Holland!  Samen met Kaapflevo is ook het langverwachte Wild Wild West Party 21+ een geslaagd feestje geworden. Het themafeest viel goed in de smaak bij de bezoekers.

Leave a comment


Archief